Speedo Sculpture Watergem Adjustable Swimsuit - Blue promo

HomeSportartikelenZwemmenBadpakken › Speedo Sculpture Watergem Adjustable Swimsuit - Blue

Speedo Sculpture Watergem Adjustable Swimsuit - Blue

€ 20,40 € 68,00

Productcode: 09-717-A371

Alle vrouwen zouden er goed uit moeten zien en zich ook goed voelen in en uit het water. Dat is waarom Speedo de Sculpture collectie heeft ontworpen - om vrouwen vertrouwen te geven door het lichaam glad te maken, te vormen en te ondersteunen en op die manier vrouwelijke vormen te verbeteren en te controleren.

Het elegante Watergem badpak is ontworpen om te flatteren en de vrouwelijke curves te verbeteren. De aantrekkelijke V-nek en onder de buste naden laten het oog vallen op het smalste deel van het lichaam, waardoor het bovenlichaam visueel verlengd wordt en de middel versmald voor een flatterend, afslankend effect. Buste ondersteuning en zachte, vormende stoffen helpen u zich comfortabel en vertrouwd te voelen - in en uit het water.

De Speedo Sculpture collectie is gemaakt voor zwemmen en gaat tot 10 keer langer mee dan andere zwemstoffen.

Levertijd: 1-3 werkdagen

Maat

To top of page

Winkelmandje is leeg

Sportkleding, sportschoenen en accessoires van o.a. Adidas, Reebok, Nike, Jako, Puma, Asics, Babolat, Wilson, Dunlop, Erima, Erke, K-Swiss, McDavid, Real, Speedo, Santini, Vermarc en SportsControl. Expert in tennis schoenen en kleding, voetbalschoenen en kleding, fitness schoenen en kleding, running kleding en schoenen en volleybal schoenen. Bestel nu!