Over ons

Home › Over ons

Sportselect: speciaalzaak voor échte sportlui

Vincent BorgmansEchte sportlui verkiezen een sportspeciaalzaak. Waar de keuze groot is en het advies persoonlijk. Begin maart 2010 opende in Arendonk met Sportselect een nieuwe, toonaangevende winkel in zijn genre met een divers en gespecialiseerd aanbod in elke prijsklasse.

Advies uit eigen ervaring

Vincent BorgmansVincent Borgmans, zaakvoerder van Sportselect, was en is sportfanaat. “Ik speelde voetbal, deed fitness, ging wielrennen en boksen,” somt hij op. “Dagelijks was en ben ik met sport bezig.” Hij is dus uitstekend geplaatst om je persoonlijk advies te geven. Tegelijk beschikt hij over een uitstekende materiaalkennis.

Bekende en bijzondere merken

sportschoenenSportselect voert vele bekende sportmerken. Jako biedt een zeer goede prijs/kwaliteit. In het middensegment situeren zich Puma en Reebok, terwijl Adidas de absolute top betekent. Enkele exclusieve merken ook. Bjorn Borg levert formidabele tenniskleding. K-Swiss staat voor wedstrijdbepalende tennisschoenen.

Alle populaire sporten

Sport SelectBeoefenaars van de meest gangbare sporten in de regio spurten naar Sportselect voor het beste in hun discipline: voetbal, tennis, fitness, hardlopen, volleybal en zwemmen. Het gamma wordt aangevuld met toffe sportswear, zowel voor binnen als buiten. Alles staat overzichtelijk gerangschikt zodat je makkelijk je weg vindt doorheen het aanbod. Voor jongelui is een aparte kidscorner. Het opvallende interieur – grunge, street – geeft de zaak een bijzonder cachet.

Allerlei bedrukkingen

Wil je als sportclub of –vereniging t-shirts, polo’s, trainingspakken of sporttassen laten bedrukken, dan doe je dat bij Sportselect. Kwalitatief uitstekende bedrukkingen zijn gegarandeerd.

To top of page

Winkelmandje is leeg