Vind het perfecte badpak

HomeBlogSpeedo › Vind het perfecte badpak

Vind het perfecte badpak

Vind het perfecte badpak voor jouw figuur dankzij Speedo Sculpture. Speedo's vernieuwde, exclusieve materiaal is lichter, zachter en comfortabeler dan ooit en houdt je buik, bips en taille mooi gestroomlijnd.

Elk badpak van Speedo Sculpture ondersteunt de boezem, strijkt de buik plat en zorgt voor een meer gestroomlijnd figuur zodat elke vrouw vol zelfvertrouwen aan het zwembad verschijnt, welk figuur ze ook heeft.

VOOR ELKE LICHAAMSVORM HET JUISTE BADPAK

Dankzij de juiste halsuitsnijding, slim geplaatste plooitjes, het gebruik van kleureffecten en van prints op strategische plaatsen, slagen Speedo's ontwerpers erin om optische illusies te creëren die het lichaam langer en slanker doen lijken en de rondingen op een flatterende manier tot hun recht te laten komen.

KIES EEN BADPAK DAT JE FIGUUR FLATTEERT

Wie zich goed voelt in haar badpak, heeft sowieso meer zelfvertrouwen. Het ideale badpak zet je sterke punten in de verf en maskeert de minpuntjes. Dit is exact wat Speedo Sculpture doet dankzij de tweedehuidsmaterialen, de hight-tech materialen en de visuele effecten van het design.

WELK BADPAK PAST BIJ JOUW FIGUUR?

Of je nu rond of atletisch gebouwd bent, met een zwaarder bovenlichaam en slanker onderlichaam of vice versa, het maakt allemaal niets uit: Speedo Sculpture heeft voor elke lichaamsbouw het juiste badpak dat het lichaam flatteert. Ja, Speedo ontwerpt voor echte vrouwen.

Speedo Aurashine Badpak

AURASHINE

Aurashine oogt vrouwelijk en flatteert het figuur dankzij de print in korsetvorm die versmalt in de taille en deze zo slanker doet lijken. Het V-vorming decolleté maakt het lichaam optisch langer en doet de hals en het bovenlichaam slanker lijken.

Speedo Aurashine Badpak

Speedo Simplyglow Badpak

SIMPLYGLOW

SimplyGlow heeft een haltersluiting en doet zo de schouders atletischer en breder lijken, ideaal voor peervormige vrouwen. Op die manier is de verhouding van boven- en onderlichaam meer in balans. Het V-decolleté draagt bij tot een ranker en slanker silhouet.

Speedo Simplyglow Badpak

Speedo Crystalshine Badpak

CRYSTALSHINE

Met zijn contrasterende tailleband creëert Crystalshine de illusie van een volmaakt zandloperfiguur terwijl het V-vormig decolleté de hals en bovenlichaam slanker maakt.

Speedo Crystalshine Badpak

Speedo Watergem Badpak

WATERGEM

Het zachte, V-vormige decolleté en de naden onder de boezem zorgen ervoor dat het badpak Watergem je hals en je bovenlichaam langer en je taille optisch smaller doet lijken.

Speedo Watergem Badpak

Speedo Puresun Badpak

PURESUN

Dit bandeaubadpak met zijn contrasterende boorden en bijhorende schouderbandjes is ideaal om kleinere boezems wat meer "body" te geven.

Speedo Puresun Badpak

Speedo Splashshine Badpak

SPLASHSHINE

Glamoureus, sensueel en supervrouwelijk: Splashshine heeft het allemaal. Dit badpak zet de vrouwelijke vormen in de verf dankzij het cache-coeur decolleté. De drapages ter hoogte van de buik ogen niet alleen geraffineerd, ze maskeren ook eventuele vetrolletjes.

Speedo Splashshine Badpak

 

 

 

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: speedo zwembrillen - dé online shop voor een speedo zwembril, speedo online - van accessoires tot zwemshorts, tankini online kopen - de mooiste speedo tankini's, op zoek naar een bikini online?, zwemshorts: prachtig assortiment zwemshorts en andere strandartikelen, speedo sea squad goggle junior

To top of page

Winkelmandje is leeg