Speedo Zwembrillen - Dé online shop voor een Speedo zwembril

HomeBlogSpeedo › Speedo Zwembrillen - Dé online shop voor een Speedo zwembril

Speedo Zwembrillen - Dé online shop voor een Speedo zwembril

Kies uw favoriete stijl uit onze ruime collectie Speedo zwembrillen, van competitie zwembrillen tot basismodellen waarop je kan vertrouwen.

Zwembrillen voor herenZwembrillen voor damesZwembrillen voor kinderen

Speedo Zwembrillen

Zoek niet verder naar kwalitatieve zwembrillen of andere accessoires dan ons assortiment hier bij Sportselect. Wij kunnen een hele reeks zwembrillen voor dames, heren en kinderen aanleveren van het grootste merk in de zwemwereld: Speedo. Zorg er voor dat u uitgerust bent op de juiste manier en investeer vandaag nog in kwalitatief badgoed bij Sportselect!

Sportselect is de vooraanstaande leverancier van zwembrillen, sportbadgoed, vrijetijdsbadgoed en bijhorende accessoires in de Kempen. Door gebruik te maken van technologieën zoals IQ Fit, Biofuse en anti-mist lenzen is Speedo onze hofleverancier van kwalitatieve zwembrillen gaande van recreatief gebruik tot professioneel gebruik. Alle Speedo zwembrillen en accessoires, zoals de Speedsocket zwembril of AquaPulse, zijn vervaardigt uit materialen van hoge kwaliteit. Of je nu gaat zwemmen in een binnenzwembad of in openlucht: Speedo heeft de juiste artikelen voor conditionele zwemmers, triatleten of kinderen een veilige, comfortabele ervaring te garanderen.

Populairste zwembrilZwembril 2 tot 6 jaarBeste Prijs-kwaliteit

De Maat Van Een Zwembril Bepalen

De beste manier om te bepalen of een zwembril juist aanpast is om hem te testen in het water. Het is uiteraard niet mogelijk om een gebruikte zwembril te retourneren.

Aangezien er zo'n brede selectie bestaat met verscheidene pasvormen, kan u het best de zwembril voorzichtig uit zijn verpakking halen. Het belangrijkste onderdeel betreffende pasvorm is het oogstuk. Het moet comfortabel aanzitten zonder te veel zuigkracht.

Plaats het oogstuk over uw ogen (dus zonder de siliconen band rond het hoofd te doen) en druk zachtjes aan. Als ze een ogenblik (ca. 2 seconden) of langer blijven zitten, dan is het oogstuk geschikt voor uw oogkas.

Als ze onmiddeijk loslaten, probeer dan een zwembril met een kleiner oogstuk. Als ze te strak aanvoelen, probeer dan een model met een groter oogstuk.

Voor ieder wat wils

Bescherm uw ogen en geniet van Speedo kwaliteit, betrouwbaarheid en comfort aan een geweldige prijs. Bescherm ook de ogen van uw kleintje met onze collectie van comfortabele en makkelijk verstelbare kinderzwembrillen.

Presteer op uw best wanneer het er echt om spant met onze collectie competitie zwembrillen, inclusief de Speedo Speedsocket zwembrillen. De Speedo competitie zwembrillen zijn specifiek ontworpen voor s'werelds grootste atleten en serieuze zwemmers. Onze meest geavanceerde zwembrillen zijn voorzien van een hydrodynamisch laag profiel voor een minimale weerstand in het water.

Bereik ook uw vooropgestelde doelen met onze Speedo AquaPulse Max zwembrillen voorzien van Speedo's IQ Fit Technology, ontwikkeld op basis van uitgebreide, wereldwijde hoofd-scan onderzoeken. De unieke 3D dichting past perfect bij de contouren van het oog.

De basismodellen, zoals de Speedo Merit Goggle, zijn ideaal voor iedereen die hun ogen wil beschermen van het water en schadelijke UV stralen.

 

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: speedo online - van accessoires tot zwemshorts, tankini online kopen - de mooiste speedo tankini's, op zoek naar een bikini online?, zwemshorts: prachtig assortiment zwemshorts en andere strandartikelen, speedo sea squad goggle junior, vind het perfecte badpak

To top of page

Winkelmandje is leeg