Select Voetballen - De beste prijzen!

HomeBlogSelect › Select Voetballen - De beste prijzen!

Select Voetballen - De beste prijzen!

Sportselect voert de beste prijzen op het aanbod van Select voetballen. Speciaal voor clubs hebben wij een sterke prijslijst aangelegd die u ten alle tijden kan opvragen. Zoekt u Select voetballen voor privé gebruik? Geen probleem - u vindt ze terug in onze sporttempel en en online shop.

Select voetballen kopen

Dankzij een lang en rijk verleden, worden Select voetballen beschouwd als s'werelds beste handgestikte voetballen. Dit innovatief en Deens bedrijf produceert meer dan twee miljoen ballen per jaar die je wereldwijd terug zal vinden in meer dan vijftig landen.

Select voetballen zijn ook de keuze van de Belgische nationale ploeg, alsook van de Jupiler Pro League. Een getuigenis van hun ongelooflijke kwaliteit en duurzaamheid. Bestel ze snel via onze online shop of spring eens binnen in onze sportwinkel.

Prijslijst voor clubs

Is uw voetbalclub nog op zoek naar Select voetballen? Dan bent u bij Sportselect aan het juiste adres. In samenwerking met de leverancier ontwikkelden wij een prijslijst voor voetbaclubs die bestaat uit de best mogelijke prijzen op Select voetballen. Nog niet overtuigd? Vraag onze prijslijst aan!

Select voetballen voor voetbalclubs

Sportselect verzendt naar gans België en Nederland. Na ontvangst van uw betaling via PayPal of Ogone ontvangt u uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u thuis. Alle pakketten worden via de Belgische post (voor België) en via de Nederlandse post (voor Nederland) verzonden.

Verzendkosten bedragen 6,90€ en voor bestellingen die hoger liggen dan €100,- is dit gratis.

Geschreven door: op

Reageer

To top of page

Winkelmandje is leeg