Puma King 2013

HomeBlogPuma › Puma King 2013

Puma King 2013

Ontdek de nieuwste Puma King versie - deze bevat overduidelijk een modern kantje! Je kan het zien door naar onderstaande foto te kijken dat Puma de richting die het uitvaarde met de silo verandert heeft door het breken van de norm en zijn eerste release meteen een felle kleur mee te geven. In feite is het een uiterst gladde en gestroomlijnde look die het potentiëel heeft om zeer goed te verkopen!

Puma King 2013

We zijn nog steeds aan het wachten op meer details over de nieuwe Puma King voor 2013 en zullen deze meteen vrijgeven zo gauw we ze ontvangen hebben. Tot dan kan je Puma's persrelease over de voetbalschoenen hieronder bekijken. Geduld is een schone zaak!

Puma King 2013

"Wat maakt een echte koning? Autoriteit, evenwicht, precisie, berekening? Door een kijkje te nemen door de stoffige pagina's van de geschiedenis, is het al te duidelijk dat deze eigenschappen van essentieel belang zijn. Maar er is één kwaliteit die als opperste regeert boven alle anderen - Controle. Voor een koning is controle alles. Zondar dat, is hij niets.

Om te regeren op het veld heb je exact hetzelfde nodig. Controle laat jou toe om het tempo van het spel te dicteren, het ritme van het spel. Als jij controle hebt, kan jij geconfronteerd worden met een leger op het veld en het zou niets uitmaken. De tegenstand smelt weg. Jij bepaalt wat er gebeurt.

Maar waar komt deze controle vandaan? Balgevoel. Dat is de sleutel tot overheersing. Die eerste perfecte streling van de bal is alles. Het geeft je meer tijd om op te kijken, berekenen en de perfecte pass uit te kiezen. Je bent meteen in controle. En wanneer je de bal laat gaan, is het balgevoel dat de bal stuurt met de perfecte vlucht, spin, krul of zwenk.

In 2013, hebben we een nieuwe voetbalschoen om op de troon te zitten..

Hoera voor de nieuwe Puma King!

Enkel een ware koning kan onze opvallende gele en koninklijk zwarte creatie dragen. En we konden niemand beter bedenken om hem te dragen dan Yaya Touré. Een meester van precisie, een ware spelmaker en de hoogste leider, Yaya werd geboren om het spel te controleren. Het zit in zijn natuur.

Het superzachte eersteklasse leder past zich aan naar de natuurlijke curves van de voet voor een handschoen-achtige pasvorm. En de lichtgewicht Pebax buitenzool met een mix van conische en tractie noppen levert de perfecte balans tussen flexibiliteit, grip en beweegbaarheid. Simpelweg, elk aspect van de nieuwe Puma King levert de ultieme controle.

De tijd is gekomen. Ben jij klaar om naar voor te treden en de kroon te dragen?"

Puma King 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: voetbalshirt italië euro 2012, puma speed star fade, puma trainlite xt, pumagility xt mesh, schakel een versnelling hoger met de puma formlite xt, puma evospeed 4.2 fg junior - online kopen, puma evospeed - prism violet fluo yellow, puma fitness - nieuw seizoen. nieuwe looks.

To top of page

Winkelmandje is leeg