PUMA evoSPEED - Prism Violet Fluo Yellow

HomeBlogPuma › PUMA evoSPEED - Prism Violet Fluo Yellow

PUMA evoSPEED - Prism Violet Fluo Yellow

De nieuwste versie van deze opvallende speed voetbalschoenen is lichtjes aangepast, maar PUMA is vrijwel bij dezelfde fundamenten gebleven die zo succesvol waren tijdens de laatste twee releases.

Door gebruik te blijven maken van lichtgewicht materialen, zijn deze voetbalschoenen extra licht en flexibel, wat de wendbaarheid verbterd en maakt het daarom de perfecte keuze voor snelle spitsen en aanvallende middenvelders. Het nieuwe bovenwerk ondergaat een superdunne, microfiber afwerking die extra grip, controle en balgevoel biedt.

Een verdere innovatie van de nieuwe PUMA evoSPEED is het herontworpen ondersteuningssysteem. PUMA heeft ervoor gekozen om de EverFit kooi aan de buitenkant van de voetbalschoenen te plaatsen. De integratie op het bovenwerk laat ondersteuning doorheen het bovenwerk toe en geeft meer stabiliteit tijdens het spelen. De PUMA evoSPEED voetbalschoenen bevatten ook een herontworpen, blikvangende PUMA Branding op de laterale zijde.

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: voetbalshirt italië euro 2012, puma speed star fade, puma king 2013, puma trainlite xt, pumagility xt mesh, schakel een versnelling hoger met de puma formlite xt, puma evospeed 4.2 fg junior - online kopen, puma fitness - nieuw seizoen. nieuwe looks.

To top of page

Winkelmandje is leeg