Puma evoSpeed 4.2 FG Junior - Online kopen

HomeBlogPuma › Puma evoSpeed 4.2 FG Junior - Online kopen

Puma evoSpeed 4.2 FG Junior - Online kopen

Ontworpen door PUMA om je snelheid te verbeteren op een harde ondergrond met een lichtgewicht TPU zool, de nieuwe generatie van de PUMA evoSpeed 4.2 FG Junior is gemaakt van soepel en comfortabel synthetisch leder. Bestel ze nu via onze online shop!

Puma evoSpeed 4.2 FG Junior - Online bestellen

Gemaakt door PUMA voor de snelste spelers op het voetbalveld, de PUMA evoSpeed 4.2 FG Junior is een lichtgewicht voetbalschoen met een soepel, synthetisch lederen afwerking voor meer comfort en duurzaamheid.

Puma evoSpeed 4.2 FG Junior - Online bestellen

Met de opvallende, nieuwe PUMA branding bevat deze kindervoetbalschoen een gedurfde stijl. De verbeterde anatomische pasvorm en centrale vetersluiting voorziet de PUMA EvoSpeed 4.2 FG Junior kindervoetbalschoenen met extra comfort.

Puma evoSpeed 4.2 FG Junior - Online bestellen

Een lichtgewicht, minimalistische, externe hielkap vergrendelt de hiel, terwijl de TPU zoolplaat gebruik maakt van DuoFlex technologie en een mix van conische en hoekige studs zorgen voor een optimale tractie op vaste ondergronden.

 

 

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: voetbalshirt italië euro 2012, puma speed star fade, puma king 2013, puma trainlite xt, pumagility xt mesh, schakel een versnelling hoger met de puma formlite xt, puma evospeed - prism violet fluo yellow, puma fitness - nieuw seizoen. nieuwe looks.

To top of page

Winkelmandje is leeg