Sokkentape

HomeBlogPremier SockTape › Sokkentape

Sokkentape

Premier SockTape is een vooruitdenkend merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van technische niche sport accessoires voor de bewuste atleet.

Sokkentape | Nu Online Kopen

De bouwsteen van Premier SockTape is de gepatenteerde 'soft polyvinylchloride' samengesteld materiaal dat een belangrijke stretch toelaat om het knevel effect te verminderen die je bij andere producten ervaart. Uw kousen, scheenbeschermers en enkelbescherming op zijn plaats houden is zeer belangrijk, Premier SockTape doet dit perfect en is de medisch correcte sokken tape op de markt.

Premier SockTape is de meest gebruikte sokkentape in de hele wereld. Zo zie je hem terug in de Premier League, La liga, Jupiler Pro League, Eredivisie, etc. Premier SockTape is ook beschikbaar in een brede waaier van kleuren die perfect bij de meeste outfits zullen passen.

Premier SockTape is speciaal voor de voetballer ontwikkeld. Steeds meer voetballers kiezen voor de kwaliteit van Premier SockTape. Uiteindelijk blijkt dat het niet alleen de beste oplossing is maar ook de voordeligste.

Klik hier om Sokkentape meteen te bestellen >>>

Premier SockTape - Wit

Premier SockTape - Zwart

Premier SockTape - Geel

Premier SockTape - Rood

Premier SockTape - Kobaltblauw

Premier SockTape - Groen

Premier SockTape - Marineblauw

Geschreven door: op

Reageer

To top of page

Winkelmandje is leeg