Speedo Spring/Summer 2011

HomeBlogMerken › Speedo Spring/Summer 2011

Speedo Spring/Summer 2011

Speedo is begonnen met de uitlevering van haar nieuwe collectie.

Speedo lanceert zijn Lente/Zomer Collectie voor 2011 en introduceert een reeks badkleding die niet alleen trendy is, maar ook verderbouwt op Speedo's bekende ergonomische ontwerpen en kwaliteitsmateriaal.

Speedo's nieuwe Sculpture Shapeline range is zeer aanwezig in onze collectie. "Badkleding gemaakt door echte vrouwen voor echte vrouwen" klinkt het bij Speedo. De perfecte pasvorm komt zeer dicht bij een op maat gemaakt badpak dankzij de ondersteunende luxueuze Italiaanse badstof.

Voor de mannen en kinderen is er geopteerd voor zwemshorten die er trendy uitzien op het strand of aan het zwembad, je kan ze ook gewoon dragen in je vije tijd. Zeer goed bestand tegen chloor en sneldrogend is dit de ideale keuze voor uw vakantie.

 

Speedo in de webshopGeschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: speedo sculpture, lotto italia, innoverende voetbalschoenen, puma & adidas – wat broederliefde allemaal mogelijk maakt!, k-swiss - tennisschoenen vol comfort, mcdavid - protect your body!, chiruca duurzame wandelschoenen, lybethras swimwear, asics running kledij en schoenen, asics - anima sana in corpore sano, puma socks

To top of page

Winkelmandje is leeg