Speedo Sculpture

HomeBlogMerken › Speedo Sculpture

Speedo Sculpture badpakken voor dames koop je bij Sportselect aan voordelige prijzen. Ontdek het ruimste aanbod online.

Speedo Sculpture

Speedo Sculpture is een gepatenteerde lijn die Speedo uitbrengt. Badpakken die zowel voor het strand als voor aan het zwembad dienen!

De exclusieve Speedo Sculpture lijn bewerkt je lichaam door zijn unieke pasvorm en zorgt ervoor dat u er geweldig uitziet en u zich goed gaat voelen. Net zoals een beeldhouwer zijn standbeeld met liefde bewerkt...

Dit alles in een zacht, luxueus en comfortabel power-materiaal. Dat "Power"-materiaal heeft een verbeterde chloorbestendigheid en zorgt ervoor dat het materiaal veel langer mee gaat dan conventionele badmodematerialen. Een zeer interessant gegeven is dat ook al spoel je je badkleding uit na het zwemmen, voor chloor is dat onvoldoende! Chloorresten werken zelfs in droge vorm verder in op uw badpak en zorgt zo voor veel slijtage. Ditzelfde "Power" materiaal is dus beter bestendig tegen het chloor, Sportselect raadt u echter aan om nog steeds meteen na het zwemmen uw badkleding meteen uit te spoelen met een fijn wasmiddel!

Speedo Sculpture is nu ook beschikbaar in onze winkel en online shop. Vanaf een kleine €70,00 kan u al een Speedo Sculpture badpak aanschaffen. Bestellen via de webshop? De verzendingskosten bedragen €6,90!

Het Perfecte Badpak

Dankzij de juiste halsuitsnijding, slim geplaatste plooitjes, het gebruik van kleureffecten en prints op strategische plaatsen, slagen de ontwerpers van Speedo er telkens opnieuw in om een optische illusie te creëren die het lichaam langer en slanker doet lijken. Bovendien laten ze de rondingen op een flatterende manier tot hun recht komen.

Wie zich goed voelt in een badpak, heeft sowieso meer zelfvertrouwen. Het ideale badpak zet je sterke punten in de verf en maskeert de minpuntjes. Dit is exact wat Speedo Sculpture doet dankzij de materialen die aanvoelen als een tweede huid en de visuele design effecten.

Een Badpak Voor Jouw Figuur

Of je nu rond of atletisch gebouwd bent, met een zwaarder bovenlichaam en slanker onderlichaam of vice versa, het maakt allemaal niets uit: Speedo Sculpture heeft voor elke lichaamsbouw het juiste badpak dat het lichaam flatteert. Ja, Speedo ontwerpt voor echte vrouwen.

Speedo Aurashine Badpak

Aurashine

Aurashine oogt vrouwelijk en flatteert het figuur dankzij de print in korsetvorm die versmalt in de taille en deze zo slanker doet lijken. Het V-vorming decolleté maakt het lichaam optisch langer en doet de hals en het bovenlichaam slanker lijken.

Speedo Simplyglow Badpak

SimplyGlow

SimplyGlow heeft een haltersluiting en doet zo de schouders atletischer en breder lijken, ideaal voor peervormige vrouwen. Op die manier is de verhouding van boven- en onderlichaam meer in balans. Het V-decolleté draagt bij tot een ranker en slanker silhouet.

Speedo Crystalshine Badpak

CrystalShine

Met zijn contrasterende tailleband creëert Crystalshine de illusie van een volmaakt zandloperfiguur terwijl het V-vormig decolleté de hals en bovenlichaam slanker maakt.

Speedo Watergem Badpak

Watergem

Het zachte, V-vormige decolleté en de naden onder de boezem zorgen ervoor dat het badpak Watergem je hals en je bovenlichaam langer en je taille optisch smaller doet lijken.

Speedo Puresun Badpak

PureSun

Dit bandeaubadpak met zijn contrasterende boorden en bijhorende schouderbandjes is ideaal om kleinere boezems wat meer "body" te geven.

Speedo Splashshine Badpak

SplashShine

Glamoureus, sensueel en supervrouwelijk: Splashshine heeft het allemaal. Dit badpak zet de vrouwelijke vormen in de verf dankzij het cache-coeur decolleté. De drapages ter hoogte van de buik ogen niet alleen geraffineerd, ze maskeren ook eventuele vetrolletjes.

Kan Ik Retour Sturen?

Omruilen is bij Sportselect altijd mogelijk zolang de artikelen nog niet gebruikt zijn en voorzien zijn van alle originele kaartjes. Wij bieden echter geen gratis retourservice aan. D.w.z. dat u de kosten voor het terugsturen betaald - het is uiteraard ook altijd mogelijk om in de winkel om te ruilen. Wij sturen echter wel kosteloos een nieuw artikel op om de verzendingskosten te compenseren.

Indien u voor een terugbetaling kiest worden enkel de goederen terugbetaald.

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: lotto italia, innoverende voetbalschoenen, puma & adidas – wat broederliefde allemaal mogelijk maakt!, k-swiss - tennisschoenen vol comfort, mcdavid - protect your body!, chiruca duurzame wandelschoenen, lybethras swimwear, asics running kledij en schoenen, asics - anima sana in corpore sano, speedo spring/summer 2011, puma socks

To top of page

Winkelmandje is leeg