Sidas Inlegzolen

HomeBlogMerken › Sidas Inlegzolen

Sidas Inlegzolen

Klik hier om het gamma te bekijken >>>

Sidas Inlegzolen

De geschiedenis van Sidas in het kort

Sidas in in 1975 opgericht door drie ski instructeurs, die op zoek waren naar een manier om de voeten tijdens het skiën meer comfort te bieden. Ze besloten om inlegzolen te maken die aan elke voet aangepast kunnen worden, om zo te zorgen voor een verbeterde skisensatie en meer comfort in de skischoenen. Dit was het begin van Sidas, 'The Original Foot Company'!

Sidas groeide in hoog tempo en naast wintersport boden ze nu ook comfortabele inlegzolen voor andere sporten, waaronder running, outdoorsporten en fietsen, én voor het dagelijkse leven.

Tien jaar later, in 1985, richt Sidas haar pijlen op een nieuwe markt: medische toepassingen. Met gebruik van de Sidas technologie werd het merk 'Podiatech' opgericht, een merk dat voetspecialisten oplossingen voor de problemen van hun patiënten biedt.

In de jaren dat Sidas bestaat zijn een aantal factoren verantwoordelijk geweest voor de groei van het bedrijf:

  • Innovatie, wat heeft geresulteerd in de registratie van 109 trademarks en 15 patenten
  • In verschillende sporten is Sidas, dankzij de innovatieve producten, de eerste keus van topatleten
  • Samenwerkingen met experts en wetenschappelijke studies bevestigen de effectiviteit van de producten van Sidas en hun voordelen
  • Producten van Sidas worden door verschillende toppartners aanbevolen
  • Meer dan 15.000 retailers en voetspecialisten hebben vertrouwen in het merk en werken met de producten van Sidas
  • Sidas is populair onder consumenten, dagelijks gebruiken 1,5 miljoen mensen producten van het merk

Sidas biedt oplossingen voor elk voettype en elke sport, elke dag!

 

Sidas Inlegzolen


Elke voet is Uniek

Elke voet heeft zijn eigen morfologie (grootte, volume, vorm). Vaak worden voeten beschreven als hol, medium of plat. Er zijn echter een hele reeks combinaties van grootte, volume en vorm mogelijk. Elke voet heeft een afdruk die nergens anders ter wereld voorkomt. Dus waarom worden onze voeten dan in dezelfde schoenen geduwd?

Elke voet is Veranderend

Onze voeten veranderen gedurende ons leven. Als we 30 jaar zijn, zijn onze voeten niet hetzelfde als toen we 20 jaar waren. Onze voeten passen zich aan ons veranderend lichaam aan.

Elke voet is Levend

Onze voeten hebben een uniek gedrag. Ze reageren continu op wat er gevraagd wordt. Onze voeten zijn altijd aan het bewegen tussen pronatie en supinatie. Tijdens een loopwedstrijd kan onze voet soms tot 1,5cm langer worden. Heb je ooit al eens last gehad van blaren of wrijving?

Elke voet is Onze Fundering

Onze voeten zijn de funderingen waarop ons lichaam is gebouwd. Ons totale gewicht rust op enkele vierkante centimeters. De voeten hebben een stabiliserende, schokabsorberende en voortstuwende functie. Daarom is het essentiëel om de balans van je lichaam te behouden. Heb je ooit al eens stilgestaan bij het feit dat gewrichtspijnen van je voeten afkomstig kunnen zijn?

Elke voet is Complex

Elke voet is opgebouwd uit 28 botten (beide voeten samen vormen een kwart van je skelet), 16 gewrichten, 107 ligamenten en 27 spieren. Wanneer de spierkracht van de voeten vermindert, zakken ze door en absorberen ze minder schokken.

Elke voet is Gevoelig

Je voeten dragen je elke dag en zorgen voor het merendeel van de dingen die we voelen. Onze voeten zijn echte sensoren die een positieve of negatieve impact door ons hele lichaam sturen.

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: speedo sculpture, lotto italia, innoverende voetbalschoenen, puma & adidas – wat broederliefde allemaal mogelijk maakt!, k-swiss - tennisschoenen vol comfort, mcdavid - protect your body!, chiruca duurzame wandelschoenen, lybethras swimwear, asics running kledij en schoenen, asics - anima sana in corpore sano, speedo spring/summer 2011

To top of page

Winkelmandje is leeg