Sidas 3Feet Inlegzolen | Met Volledige Service

HomeBlogMerken › Sidas 3Feet Inlegzolen | Met Volledige Service

Sidas 3Feet Inlegzolen | Met Volledige Service

Klik hier om het gamma te bekijken >>>

Sidas 3Feet Inlegzolen

Het Sidas 3Feet Concept

Multi inzetbare 3Feet inlegzolen, zowel geschikt voor tijdens het sporten als in het dagelijks leven. Een zool zoals die standaard in de meeste sportschoenen meegeleverd wordt is heel slap, terwijl je juist in een sportschoen een zool nodig hebt die een pak meer ondersteuning geeft. Voornamelijk aan je voetboog, op die manier blijft je voet in zijn model, is het comfortabeler sporten en heb je geen krampen of tintelingen.

Bij het aanbieden van een voorgevormde zooloplossing krijgt men te maken met een grote verscheidenheid aan voeten. Onderzoek van Sidas heeft uitgewezen dat de verschillende voeten ingedeeld kunnen worden in drie voettypen: voeten met een hoge voetboog (High), voeten met een medium voetboog (Mid) en voeten met een lage voetboog (Low).

Voeten met een hoge voetboog hebben behoefte aan comfort, ondersteuning van de voetboog en een optimale verdeling van de druk. Voeten met een normale voetboog hebben, naast comfort, behoefte aan versteviging aan de achterkant van de voet en stabiliteit. Voeten met een lage voetboog hebben behoefte aan stabiliteit en ondersteuning van de voetboog.

Voor elk voettype heeft Sidas perfect aangepaste inlegzolen. De 3Feet inlegzolen zijn onder andere voorzien van een antibacteriële topcover en voor alle zolen geldt: 'niet goed, geld terug', waarbij een retourperiode van 30 dagen gehanteerd wordt.

Door het aanbieden van de Sidas 3Feet inlegzolen bieden wij onze klanten specialisatie en een optimale service aan. En dat in een tijd waarin consumenten voor hun aankopen makkelijk switchen van webshop naar speciaalzaak en omgekeerd. Het opmeten van inlegzolen kan een internetshop niet aanbieden, maar dat is onze winkel op het lijf geschreven.

Maar hoe weten jullie dan wat mijn voettype is?Sidas 3Feet Inlegzolen Feet Revelator

Dankzij een verkoopsopleiding onder leiding van experts van Sidas zijn de verkoopspecialisten van Sportselect ervaren in het opmeten van uw voeten door gebruik te maken van de Sidas Feet Revelator.

Wij nemen niet enkel de lengte of voetmaat op, maar ook de breedte van uw voeten. Op die manier kunnen wij u begeleiden bij het uitkiezen van uw nieuwe sportschoen.

Naast de lengte en breedte van uw voet observeren wij ook voor eventuele bewegingen of vervormingen van de voorvoet en de enkels, voornamelijk de binnenenkel.

Wij laten u niet enkel het verschil tussen de standaardzool en Sidas 3Feet inlegzolen zien, maar wij laten u dat ook voelen. Wij zijn voorzien van testzolen zodat u een klein testritje in onze winkel kan doen.

Mocht u vragen hebben over Sidas, neem dan gerust contact met ons op.

Technische Info

Elke Sidas inlegzool is afgewerkt met een Bamboe topcover met antibacteriële werking. Om de voet te ondersteunen is er gebruik gemaakt van een harde schaal, deze schaal is aangepast aan de 3 voetboog types en zorgt zo voor een optimaal comfort. Achterin de hak is een Gel pad toegevoegd voor extra schokdemping. In de voorvoet zijn de Sidas 3Feet inlegzolen afgewerkt met perforaties voor ademend vermogen.

Koude Voeten

Koude voeten ontstaan meestal door een slechte bloedcirculatie. Dit kan onder andere voorkomen als de schoenveters te strak worden aangetrokken, waardoor het bloedvat op de wreef wordt platgedrukt.

Sidas 3Feet inlegzolen zorgen voor een betere ondersteuning van de voet en zet deze beter vast. De schoenveter hoeft niet meer zo strak aangetrokken te worden.

Verhitte Voetzolen

Verhitte voetzolen kunnen veroorzaakt worden door overdruk op de voetzool, zeker bij het stijgen.

Sidas 3Feet inlegzolen zorgen voor een betere drukverdeling en nemen daardoor de overdruk weg.

Krampen

Het te strak aantrekken van de schoenveters kan ook zorgen voor ene beperking van de voetspieren.

Sidas inlegzolen zorgen voor een betere ondersteuning van de voet, waardoor de schoenveter niet meer zo strak aangetrokken hoeft te worden. Dit zorgt ervoor dat de spierfuncties minder beperkt worden, de voet minder beperkt wordt ter hoogte van de voetboog, de voet meer ontspannen wordt en het normale gevoel weer terugkeert.

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: speedo sculpture, lotto italia, innoverende voetbalschoenen, puma & adidas – wat broederliefde allemaal mogelijk maakt!, k-swiss - tennisschoenen vol comfort, mcdavid - protect your body!, chiruca duurzame wandelschoenen, lybethras swimwear, asics running kledij en schoenen, asics - anima sana in corpore sano, speedo spring/summer 2011

To top of page

Winkelmandje is leeg