Puma Faas

HomeBlogMerken › Puma Faas

Puma Faas

Het is wetenschappelijk bewezen: Jamaicanen zijn snel! Puma heeft het laatste decennium bestudeerd wat hun snelheid mogelijk maakt. Is het omdat ze hun dagelijkse training balanceren met een overwinningsdansje? Na veel tijd te spenderen met Jamaicaanse atleten, heeft Puma het antwoord gevonden.

Jamaicanen nemen een simpele benadering tot het hardlopen. Hun routine bevat grasvelden en sprints bergop in plaats van loopbanden en snelheidsparachutes. Ze trainen in een natuurlijke omgeving en herinneren zo de wereld eraan dat hardlopen niet meer is dan een passie om sneller te zijn en genieten van de vrijheid.

Met dit in gedachten dook Puma het laboratorium in en ontwikkelde hun nieuwe topper: de Puma Faas. Jammer genoeg kan ik enkel de naam aan jullie verklappen, maar niet geklaagd! Vanaf April kan ik jullie van meer informatie verschaffen over de Puma Faas, geïnspireerd door de snelle Jamaicanen!

Je kan hier alles lezen over de Puma Faas

Puma Faas 500 - BESTEL NU

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: speedo sculpture, lotto italia, innoverende voetbalschoenen, puma & adidas – wat broederliefde allemaal mogelijk maakt!, k-swiss - tennisschoenen vol comfort, mcdavid - protect your body!, chiruca duurzame wandelschoenen, lybethras swimwear, asics running kledij en schoenen, asics - anima sana in corpore sano, speedo spring/summer 2011

To top of page

Winkelmandje is leeg