McDavid - Protect your body!

HomeBlogMerken › McDavid - Protect your body!

McDavid - Protect your body!

Sportselect bied een breed gamma aan van McDavid. McDavid biedt een breed gamma aan van sportmedische en sportbeschermende producten voor alle mogelijke sporten. Waarom kiest Sportselect resoluut voor McDavid? McDavid wordt door professionals erkend als dé authoriteit op sportmedische bescherming!

McDavid Webshop

In onze winkel vind u allerlei artikelen gaande van enkelbandages, polsbandages, kniebeschermers, compressie, beschermende textiel, ... Het gaat over producten die handig kunnen zijn ter bescherming, ondersteuning of genezing tijdens of na het sporten!

Je vindt er zo bijvoorbeeld de innovatieve hDc technologie van McDavid. hDc is een gepatenteerde technologie op de markt gebracht door McDavid die ervoor zorgt dat je lichaamstemperatuur niet te hoog wordt tijdens een inspanning. Opwarming van de lichaamstemperatuur kan leiden tot een slechte prestatie, vroege uitputting en zelfs uitdroging. hDc, vaak gecombineerd met de HexPad-technologie, verspreid een snelle transpiratie over de oppervlakte van het textiel zodat de biomechanica van verdamping warmte uit het lichaam kunnen halen. Je lichaam koelt af in een warmere omgeving en vice versa!

HexPad biedt een zeer goede bescherming van broze lichaamsdelen. Doordat de HexPad bestaat uit allerlei octagonen, achthoeken, neemt het de impact van schokken op. Dit kan in allerlei sporten gebruikt worden. Een zeer goed voorbeeld zijn basketballers die niet al te groot zijn, krijgen vaak beuken tegen de heup. Vaak eindigen ze de wedstrijd bont en blauw en wordt dit een broze plek. Door de Thudd-broek van McDavid beschermen zij deze kwaaie plek van impact. Ook voetballers vinden allerlei producten handig van McDavid. Zowel veldspelers als doelmannen. Met name degenen die niet van dat nijpende gevoel van een hard schot op de blote huid houden, volleybalspelers hebben meestal een voorkeur voor de kniebeschermers van McDavid.

McDavid kan voor alle doeleinden gebruikt worden, zelfs voor een huisvrouw die vaak op haar knieën moet om een vloer of trap proper te maken! HexPad vind je in allerlei vormen terug zoals t-shirts, broeken, kniebeschermers en nog veel meer. Zo kan McDavid bescherming bieden aan praktisch alle sporten en nog veel meer! Heb je last van een pijnlijke enkel? Een golf- of tenniselleboog? Speelt je rug je parten? Medische tape nodig? Spring eens binnen bij Sportselect en wij helpen je met plezier en ons persoonlijk allure verder...

 

Ontdek het gamma

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: speedo sculpture, lotto italia, innoverende voetbalschoenen, puma & adidas – wat broederliefde allemaal mogelijk maakt!, k-swiss - tennisschoenen vol comfort, chiruca duurzame wandelschoenen, lybethras swimwear, asics running kledij en schoenen, asics - anima sana in corpore sano, speedo spring/summer 2011, puma socks

To top of page

Winkelmandje is leeg