Lybethras Swimwear

HomeBlogMerken › Lybethras Swimwear

Lybethras Swimwear

Binnenkort zal u in onze winkel ook het Braziliaanse Lybethras aantreffen. Sportselect is uitgekozen om deze exclusieve lijn bikini's als enige te verdelen in onze regio! Wij willen u iets totaal anders aanbieden dan andere winkels... de ECHTE Braziliaanse bikini, het soort bikini dat Braziliaanse vrouwen op het strand dragen!

Braziliaanse Bikini's

 

 

 

 

 

 

 

 

Modieuze en kwalitatieve bikini's die gemaakt worden in Brazilië met de hoogste precisie en verzorging. Zo kan ik Lybethras het beste omschrijven. Al hun ontwerpen zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren en prints. De topjes zijn voornamelijk gemaakt voor A-,B- en C-cups en er zijn zelfs enkelen voor D-cups.

Luciana Martinez is de ontwerpster, oprichtster en CEO van Lybethras Swimwear dat zijn thuisbasis heeft in Porto Alegra, Brazilië. Ze ontwerpt al kledij sinds ze 6 jaar oud was toen ze een jurkje voor haar pop naaide. Naarmate ze opgroeide en ouder werd, ontwerpt ze haar eigen jurken. Ze was hier zo goed in dat haar beste vrienden zelfs aan haar vroegen om kledij voor hen te ontwerpen.

Op een dag nam Luciana een naaister aan en zo begon het Lybethras-verhaal. Ze opende haar eerste winkel op haar 19e! De bikini's die zij telkens weer in de winkels terugvond, waren veel te simpel in haar ogen. Haar doel was bikini's maken die anders en opwindend waren. Luciana gebruikt hiervoor een mix van nylon en lycra van de beste kwaliteit en produceert ook vele ontwerpen gemaakt met een blinkend lycra voor dat extraatje 'meer' waardoor de bikini imponeert! Haar ontwerpen bestaan niet enkel uit textiel, maar worden versierd met tierlantijntjes zoals ringen, kettingen, parels, en zelfs Swarovski kristallen.

Vandaag de dag produceert Lybethras 15.000 bikini's voor dames en exporteert deze naar 23 verschillende landen, waarvan 70% naar de VS gaat. Lybethras Swimwear is een gehomologeerd bedrijf dat een gecertificeerd leverancier is die gebruik maakt van echte Lycra van Invistan, in tegenstelling tot de polyester badpakken gemaakt in China.

Discover Lybethras SwimwearGeschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: speedo sculpture, lotto italia, innoverende voetbalschoenen, puma & adidas – wat broederliefde allemaal mogelijk maakt!, k-swiss - tennisschoenen vol comfort, mcdavid - protect your body!, chiruca duurzame wandelschoenen, asics running kledij en schoenen, asics - anima sana in corpore sano, speedo spring/summer 2011, puma socks

To top of page

Winkelmandje is leeg