Lotto Italia, Innoverende Voetbalschoenen

HomeBlogMerken › Lotto Italia, Innoverende Voetbalschoenen

Lotto Italia, Innoverende Voetbalschoenen

BIJNA UITVERKOCHT KLIK HIER

Lotto, een fabrikant van schoenen en technische sportkleding (voornamelijk voetbal en tennis), is een van onze betere merken in zijn prijs/kwaliteit verhouding! Het bedrijf werd opgericht in Juni 1973. Het belangrijkste product dat je van Lotto in onze rekken zult vinden, zijn hun voetbalschoenen.

Gedurende de jaren ’70 focuste Lotto Italia zich vooral op de Italiaanse markt en groeide zo uit tot een van de betere merken in de gespecialiseerde sportwereld van het tennis. Het decennium dat daarop volgde zag het bedrijf uitgroeien tot één van de specialisten in het ontwerpen van voetbalschoenen.

Hun groeiende succes begon bekende namen aan te trekken zoals Thomas Muster en Ruud Gullit, beiden gesponsord door Lotto Italia gedurende de jaren ’80 en ’90. Italiaans voetbalicoon, Dino Zoff, droeg Lotto voetbalschoenen in 1982. Internationaal groeide het bedrijf zeer snel en in de jaren ’90 stortte het bedrijf zich primair op het verbeteren van de technische kant van hun producten.

Halverwege de jaren ’90 vroeg het Nederlands elftal aan Lotto Italia om hun technische sponsor en leverancier te worden. Een hele eer! Dit gelde ook voor Tsjechië in 1998. Vandaag de dag verdeelt Lotto zijn producten in 80 verschillende landen. Mede dankzij onafhankelijke schoenenwinkels, gespecialiseerde winkels en winkels met grote oppervlakte!

Sportselect gelooft in de sterkte en het dynamisme binnen het bedrijf van Lotto Italia, innoverende en kwalitatieve ontwerpen. Passie voor de sport! Zoals je ziet hebben we zelfs enkele gemeenschappelijk kenmerken...

Lotto Italia heeft vele technologische ontwikkelingen op de markt gebracht in de zoektocht naar de ideale voetbalschoen. “Puntoflex” is daar één van. Puntoflex bied een bescherming aan voor de voet door meer flexibiliteit in de schoen te steken. Hierdoor verminder je de kans op blessures. Het “ShockOff” systeem, dit vind je in de hiel van de schoen, vangt schokken op en bied ook een geweldige bescherming tegen kwetsuur.

In 2008 kwam Lotto Italia op de markt met een veterloze schoen. Zhero Gravity werd de schoen gedoopt. Een geweldige naam! De Zhero Gravity werd volledig aangepast in de aanloop naar het WK voetbal 2010 in Zuid Afrika. De mankementjes die in de vorige versies aanwezig waren zijn eruit gehaald en de schoen is lichter geworden. De Zhero Gravity is perfect geschikt voor de actieve, intensieve voetballer die zich vaak ergert aan veters die loskomen, kapotscheuren en zéér snel sleiten.

 

BELANGRIJK: Lotto Italia stopt de samenwerking met hun vertegenwoordiger in België. Mede hierdoor zijn wij genoodzaak om onze Lotto voorraden uit te verkopen aan supervoordelige prijzen!

Ontdek het gamma

 

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: speedo sculpture, puma & adidas – wat broederliefde allemaal mogelijk maakt!, k-swiss - tennisschoenen vol comfort, mcdavid - protect your body!, chiruca duurzame wandelschoenen, lybethras swimwear, asics running kledij en schoenen, asics - anima sana in corpore sano, speedo spring/summer 2011, puma socks

To top of page

Winkelmandje is leeg