K-Swiss - Tennisschoenen vol comfort

HomeBlogMerken › K-Swiss - Tennisschoenen vol comfort

K-Swiss - Tennisschoenen vol comfort

K-Swiss tennisschoenen koop je bij Sportselect aan voordelige prijzen. Ontdek ons ruime aanbod voor dames, heren en kinderen. Koop nu jouw K-Swiss tennisschoenen online bij Sportselect.

Tennisschoenen voor heren Tennisschoenen voor Dames Tennisschoenen voor Kinderen

K-Swiss Heren Tennisschoenen - K-Swiss Dames Tennisschoenen - K-Swiss Kinderen Tennisschoenen

De Amerikaanse producent van schoenen, K-Swiss, ontwerpt en produceert een ruime selectie sportschoenen en sneakers. Vanuit hun thuisbasis in Westlake Village te California zijn ze uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde tennismerken.

Desondanks dat ze weinig tot geen spelers sponsoren, zijn de tennisschoenen van K-Swiss de vaste keuze van de betere lokale tornooi speler. Ze zijn zo gegeerd dat zelfs een beginnende tennisspeler ervan op de hoogte is dat dit hét topmerk bij uitstek is.

De bestverkochte onder de K-Swiss tennisschoenen blijft de K-Swiss Defier; Deze schoen ademt nog meer dankzij een geperforeerde EVA-tussenzool en een mesh-tong zorgt voor meer frisheid rond de voet. Zo wonnen deze tennisschoenen de Tennis Magazine's Editor Choice Award en is al op de markt sinds 2005 - een bewezen waarde. Ook de dames prijzen deze tennisschoenen de hemel in dankzij zijn veilige wit-zilver kleurstelling.

Een andere topper is de K-Swiss Bigshot, de meest stabiele tennisschoen op de markt beschikbaar. De versteviging onder de boog van de voet loopt door rond de hiel. Samen met de bredere leest zorgt dit voor enorm veel laterale stabiliteit. Van deze schoen bestaat ook een Light versie die minder demping heeft en waar de hiel aan stabiliteit inboet.

Maar ook de K-Swiss Hypercourt is zeer geliefd. Een 6mm visgraatzool zorgt ervoor dat deze tennisschoen uitermate geschikt is om op gravel te spelen. In principe is het een "loopschoen" waar men een tennisschoen van heeft gemaakt. Dat wil dus zeggen dat het een zeer zachte en lichte tennisschoen is. Bovendien is hij volledig gemaakt zonder naden.

Twee Zwitserse broers die geïnteresseerd raakten in tennis na hun immigratie naar de Verenigde Staten richten in 1966 het merk op in Los Angeles. Zij introduceerden onder andere de eerste lederen tennisschoenen. Sportselect biedt een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand gamma tennisschoenen van K-Swiss aan.

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: speedo sculpture, lotto italia, innoverende voetbalschoenen, puma & adidas – wat broederliefde allemaal mogelijk maakt!, mcdavid - protect your body!, chiruca duurzame wandelschoenen, lybethras swimwear, asics running kledij en schoenen, asics - anima sana in corpore sano, speedo spring/summer 2011, puma socks

To top of page

Winkelmandje is leeg