ChiRuca duurzame wandelschoenen

HomeBlogMerken › ChiRuca duurzame wandelschoenen

ChiRuca duurzame wandelschoenen

Om nog een van onze exclusievere merken toe te lichten, zullen we het vandaag eens hebben over het Spaanse ChiRuca. "What's in a Name?"

button
Misschien heeft u er nog niet van gehoord, maar de kwaliteit van ChiRuca is adembenemend. Ze zijn dé nummer 1 in spanje en brengen vaak exclusieve gadgets aan op hun schoenen.

De schoenen, afkomstig uit La Rioja in het Baskenland, hebben de eer om met Gore-tex te mogen werken. Niet iets dat zo voor de hand ligt… Gore-tex is een technologie die ervoor zorgt dat er geen vocht van de buitenkant van de schoen tot aan de binnenkant van de schoen zal geraken. Zowel vocht afkomstig van het gras waar je over loopt tot de onverwachte plas water waar je soms wel eens in trapt.Gore-tex verleent deze technologie niet aan een ieder merk dat zich aanbied, men moet eerst aan een aantal vereisten voldoen en de zool is ook zeer belangrijk! ChiRuca is dus niet zomaar een merk, maar inderdaad wel één van de betere!

Zo wisten ze ook Vibram-zolen onder de meesten van hun schoenen te verwerken. Het design van de Vibram-zool zorgt voor een betere grip, tractie, bescherming en comfort. Je voelt niets als je over enkele lastige stenen heen stapt. Luxe alom…

Zo heeft ChiRuca ook een technologie ontwikkeld genaamd BOA. De naam is afgeleid van de slang Boa Constrictor, bij de schoenen met BOA zijn er geen veters meer aanwezig en zit er een stevige draad in die de schoen vastwikkeld zoals een slang. Simpelweg je voet in de schoen steken, aan een wieltje draaien om de schoen vaster aan te doen.
En uittrekken dan? Het wieltje naar achteren trekken, dit zorgt ervoor dat de schoen terug los zit en je stapt gewoon uit de schoen. Kan het nog gemakkelijker?

Heb je interesse in de ChiRuca schoenen, dan kan je hier terecht!

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: speedo sculpture, lotto italia, innoverende voetbalschoenen, puma & adidas – wat broederliefde allemaal mogelijk maakt!, k-swiss - tennisschoenen vol comfort, mcdavid - protect your body!, lybethras swimwear, asics running kledij en schoenen, asics - anima sana in corpore sano, speedo spring/summer 2011, puma socks

To top of page

Winkelmandje is leeg