Asics - Anima Sana In Corpore Sano

HomeBlogMerken › Asics - Anima Sana In Corpore Sano

Asics - Anima Sana In Corpore Sano

ASICS... de naam is een acroniem van "Anima Sana In Corpore Sano", (Latijn) en staat voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

button

ASICS is een Japanse fabrikant van sportschoenen en -kleding en behoort tot de 5 grootste producenten van sportartikelen en -accessoires ter wereld. Vanaf de oprichting in 1949 is ASICS voortdurend bezig geweest om met behulp van wetenschappers, topatleten en coaches nieuwe sportartikelen te ontwikkelen.

In mei 1990 werd in Kobe, Japan het ASICS onderzoekscentrum voor sportwetenschappen geopend. Het instituut bestaat uit verscheidene afdelingen met diverse specifieke taken, zoals het analyseren van lichaamsbewegingen, het testen van materialen en het ontwikkelen van nieuwe producten.

ASICS staat vooral bekend vanwege hun gel die ze in schoenen verwerken. Deze gel dempt schokken en vangt deze op waardoor het loop- en bewegingscomfort voor de atleet des te beter zal aanvoelen! De gel is natuurlijk ontwikkeld in hun onderzoekscentrum, waar men een zeer leuke test deed. Men liet een ei vanop een bepaalde hoogte naar beneden vallen op de gel... Tot iedereens verbazing viel het ei doodstil en intact neer op de ASICS gel!

Sportselect is nog steeds onder de indruk van het professionalisme en de kwaliteit van het bedrijf ASICS. Wij verdelen Asics loopschoenen, Asics tennisschoenen, Asics volleybalschoenen en Asics runningkledij.

Ontdek het gammaGeschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: speedo sculpture, lotto italia, innoverende voetbalschoenen, puma & adidas – wat broederliefde allemaal mogelijk maakt!, k-swiss - tennisschoenen vol comfort, mcdavid - protect your body!, chiruca duurzame wandelschoenen, lybethras swimwear, asics running kledij en schoenen, speedo spring/summer 2011, puma socks

To top of page

Winkelmandje is leeg