Jako Teamwear

HomeBlogJako › Jako Teamwear

Jako Teamwear

Jako is een Duits merk dat al meer dan 20 jaar aan de behoefte van sportbeoefenaars voldoet. In samenwerking met profteams en spelers van alle niveaus ontwikkelen zij voor elke sporter een uitrusting naar wens.

Van vrijetijds-, trainings- en wedstrijdkledij tot en met ballen en accessoires. Het teamwearpallet van Jako omvat alles wat de sportliefhebber nodig heeft. Innovatieve technologieën, uitstekende pasvormen, uitgebreid kleurenpallet, sportief design. In het brede teamwear gamma vindt elke vereniging en elke sporter de passende uitrusting.

Bijna alle Jako teamwear producten zijn gedurende 3 jaar leverbaar. 95% van de artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen de 5 werkdagen in onze winkel geleverd. De Jako teamwear kleding is daarbovenop in grotendeels alle gangbare maten verkrijgbaar. Uitstekende pasvormen zowel voor dames, heren als kinderen - ook in kleine en extra grote maten - garanderen een uitstekend draagcomfort. Zo kan u zich volledig op uw sport concentreren.

Eigen voetbalshirt samenstellen

Combineer de Jako teamwear producten naar keuze. Bij een groot gedeelte van Jako trainings- en vrijetijdspakken kunnen vest en broek afzonderlijk van elkaar besteld worden. Casual artikelen zijn kleurmatig op de teamlines afgestemd en de bijpassende tassen maken uw teamuitrusting compleet.

Raadpleeg de catalogi of bezoek onze webshop voor Jako Teamwear artikelen. Niet zeker van de maat? Onderaan de pagina vindt u een gemakkelijk in gebruik matentabel!

Jako matentabel

 

Jako Teamwear - Active

Jako Teamwear - Attack

Jako Teamwear - Attack Kids

Jako Teamwear - Challenge

Jako Teamwear - Challenge Kids

Jako Teamwear - Competition

Jako Teamwear - Competition Kids

Jako Teamwear - Passion

Jako Teamwear - Passion Kids

Jako Teamwear - Performance

Jako Teamwear - Performance Kids

Jako Teamwear - Player

Jako Teamwear - Player Kids

 

 

 

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: scheenbeschermers jako, jako trainingspakken, jako keepershandschoenen, jako milano voetbalkousen, keeperset jako passion, jako keeperhandschoenen, jako teamline attack 2.0 - onverslaanbaar attractief, jako teamline copa - uw club perfect uitgerust, jako teamline performance - een uniforme look voor uw club

To top of page

Winkelmandje is leeg