JAKO Teamline Performance - Een uniforme look voor uw club

HomeBlogJako › JAKO Teamline Performance - Een uniforme look voor uw club

JAKO Teamline Performance - Een uniforme look voor uw club

Wij verkopen geen dromen - wij kleden verenigingen, clubs en teams aan met shirts, trainingspakken, t-shirts, polo's en meer. De JAKO Teamline performance is daarom ideaal om een uniforme look voor uw club te creëren!

Een uniforme look voor uw club? JAKO Teamline Performance

DE JAKO DOTS - 4 PUNTEN VOOR JAKO

Net op tijd voor het jubileumjaar presenteert JAKO een nieuw branding element: de JAKO dots. Het opvallende logo combineert het traditionele beeldmerk, dat met de 2 rivieren de oorsprong van het merk tussen de rivieren JAgst und KOcher symboliseert, met een krachtig dynamisch design. Daarbij symboliseren de vier expressieve cirkelvormige elementen naast de vier hoofdletters J A K O ook de typische JAKO mentaliteit: snel, flexibel en vooruitstrevend. De JAKO dots - de cirkel is rond.

ELEGANT EN FUNCTIONEEL

De Teamline Performance overtuigt over de ganse lijn: sportief en modieus in design, geperfectioneerd in zijn functionaliteit. Acht modieuze kleuren en vele individuele details, van de ventilatieopeningen bij t-shirt of polo tot de doorstikte naden van de coachvest, maken van deze teamline een echte eyecatcher.

TRAININGSVOORDEEL

In het trainingspakket zet de Teamline Performance nieuwe normen. Of het nu de trainingssweater, ziptop, of trainingsvest, klassieke trainingsbroek, short of moderne capripant is - bij de Teamline Performance is voor elk wat wils. Alle artikelen zijn individueel combineerbaar en door het sneldrogende Polyester-Terry weefsel uiterst functioneel.

VOOR ELK NIVEAU

Zowel op internationaal vlak als in de laagste reeksen streven alle ploegen naar een uniforme look. JAKO zorgt voor deze éénheid. Kwaliteit, design, functionaliteit en beschikbaarheid zijn hun waarden, die wij u aan een uitstekende prijs aanbieden. Wij beschouwen ons als het team achter het team. JAKO is het merk waarop alle sporters kunnen vertrouwen.

 

JAKO Teamline Performance online bestellen? KLIK HIER

JAKO Teamline Performance voor kinderen? KLIK HIER

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: scheenbeschermers jako, jako trainingspakken, jako teamwear, jako keepershandschoenen, jako milano voetbalkousen, keeperset jako passion, jako keeperhandschoenen, jako teamline attack 2.0 - onverslaanbaar attractief, jako teamline copa - uw club perfect uitgerust

To top of page

Winkelmandje is leeg