JAKO Teamline Copa - Uw club perfect uitgerust

HomeBlogJako › JAKO Teamline Copa - Uw club perfect uitgerust

JAKO Teamline Copa - Uw club perfect uitgerust

Wij verkopen geen dromen - wij kleden verenigingen, clubs en teams aan met shirts, trainingspakken, t-shirts, polo's en meer. De JAKO Teamline Copa zorgt ervoor dat uw club perfect uitgerust is!

Uw club perfect uitgerust? JAKO Teamline Copa

DE JAKO DOTS - 4 PUNTEN VOOR JAKO

Net op tijd voor het jubileumjaar presenteert JAKO een nieuw branding element: de JAKO dots. Het opvallende logo combineert het traditionele beeldmerk, dat met de 2 rivieren de oorsprong van het merk tussen de rivieren JAgst und KOcher symboliseert, met een krachtig dynamisch design. Daarbij symboliseren de vier expressieve cirkelvormige elementen naast de vier hoofdletters J A K O ook de typische JAKO mentaliteit: snel, flexibel en vooruitstrevend. De JAKO dots - de cirkel is rond.

FUNCTIONELE MATERIALEN

Bij trianing en wedstrijd overtuigt de Teamline Copa door de technische functionele stoffen, van actief ademend Jacquard in t-shirt en polo tot sneldrogende Terry in ziptop en sweater. Na de wedstrijd zet de vrijetijdsvest met zijn moderne mix van stijlvolle Ripstop en mat-glanzend reliëfeffect opvallende accenten.

PURE TEAMSPORT

De Teamline Copa is een echte klassieker. Traditionele teamkleuren gecombineerd met het sportieve dynamische Copa-design maken van deze teamline de perfecte outfit voor de ganse vereniging - van jeugdspeler tot professionele sporter.

VOOR ELK NIVEAU

Zowel op internationaal vlak als in de laagste reeksen streven alle ploegen naar een uniforme look. JAKO zorgt voor deze éénheid. Kwaliteit, design, functionaliteit en beschikbaarheid zijn hun waarden, die wij u aan een uitstekende prijs aanbieden. Wij beschouwen ons als het team achter het team. JAKO is het merk waarop alle sporters kunnen vertrouwen.

 

JAKO Teamline Copa online bestellen? KLIK HIER
JAKO Teamline Copa voor kinderen? KLIK HIER

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: scheenbeschermers jako, jako trainingspakken, jako teamwear, jako keepershandschoenen, jako milano voetbalkousen, keeperset jako passion, jako keeperhandschoenen, jako teamline attack 2.0 - onverslaanbaar attractief, jako teamline performance - een uniforme look voor uw club

To top of page

Winkelmandje is leeg