Jako Teamline Attack 2.0 - Onverslaanbaar attractief

HomeBlogJako › Jako Teamline Attack 2.0 - Onverslaanbaar attractief

Jako Teamline Attack 2.0 - Onverslaanbaar attractief

Rust uw club professioneel uit met de Jako Teamline Attack 2.0! Leverbaar tot eind 2015.

Jako Teamline Attack 2.0

AFZONDERLIJK COMBINEERBAAR

Alle artikelen zijn onderling combineerbaar. Naast de klassieke rechte vrijetijdsbroek, is er nu ook een geweven broek met boord, passend bij de teamline.

VERSCHEIDENHEID IN MATEN

Zowel voor de sportieveling van vandaag als voor de sterren van morgen, de Jako Teamline Attack 2.0 biedt voor groot en klein de gepaste maat. Speciaal voor de allerkleinsten zijn polyestervest en -broek reeds vanaf maat 104 beschikbaar.

KLEURIGE HIGHLIGHTS

Met fluorescerend geel, neon-oranje en brilliant turkoois zet de Jako Teamline Attack 2.0 naast de klassieke kleuren ook nieuwe accenten.

FUNCTIONEEL DRAAGCOMFORT

De Jako Teamline Attack 2.0 biedt het hoogste draagcomfort. Sportieve snits en raglanmouwen garanderen optimale bewegingsvrijheid. Actief ademend functioneel materiaal regelt de lichaamstemperatuur tijdens het sporten optimaal en is bijzonder onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

UW CLUB IS OVERTUIGD? VRAAG EEN OFFERTE OP MAAT AAN

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: scheenbeschermers jako, jako trainingspakken, jako teamwear, jako keepershandschoenen, jako milano voetbalkousen, keeperset jako passion, jako keeperhandschoenen, jako teamline copa - uw club perfect uitgerust, jako teamline performance - een uniforme look voor uw club

To top of page

Winkelmandje is leeg