Dunlop tennistassen online kopen

HomeBlogDunlop › Dunlop tennistassen online kopen

Dunlop tennistassen online kopen

De nieuwe Dunlop Biomimetic tennistassen. Bestel de uwe vandaag nog! Deze Dunlop tennistassen zijn beschikbaar als 6-racket tennistassen, 3-racket tennistassen en rugzak model.

3-Racket tennistassen

De Dunlop Biomimetic Tour 3 Rackets Thermo Bag is ontworpen om tot wel 3 rackets te vervoeren. Een accessoire zakje aan de buitenkant helpt u om uw persoonlijke spullen veilig op te bergen. Er zijn 2 rits zakkken voor accessoires geörganiseerd op te bergen.

De gevoerde en verstelbare rugzak riemen en handvat zorgen ervoor dat deze tennistas makkelijk te dragen is. De Dunlop Biomimetic Tour 3 Rackets Thermo Bag is gemaakt van premium nylon materiaal voor duurzaamheid en is ergonomisch ontworpen voor comfort.

6-Racket tennistassen

De Dunlop Biomimetic Tour 6 Rackets Thermo Bag is ontworpen om tot wel 6 rackets in mee te nemen. Éen compartiment is gevoerd met een thermisch geïnsuleerde laag om tot wel 3 rackets te beschermen tegen extreme weersomstandigheden. Een ander compartiment is ernaast geplaatst voor zowel kleding als andere accessoires mee te nemen.

Een groot accesoire zakje aan de buitenkant helpt u om veilig uw persoonlijke items op te bergen. Er is ook een ritscompartiment voor uw schoenen. De Dunlop Biomimetic Tour 6 Rackets Thermo Bag is gemaakt van premium nylon materiaal voor duurzaamheid en is ergnonomisch ontworpen voor comfortabel dragen dankzij de gevoerde rugzak riemen.

Rugzak tennistassen

De Dunlop Biomimetic Tour BackPack is ontworpen om 2 rackets mee te nemen in het hoofdcompartiment. Verstelbare handvaten en lussen houden de rackets op hun plaats. Het hoofdcompartiment is groot genoeg om rackets mee te nemen, kleding, schoenen, etc. Een zakje aan de buitenkant laat het toe om gemakkelijk kleine items mee te nemen. Dit is de lichtgewicht optie voor tennis spelers die niet graag met een grote, zware tas rondlopen.

 

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: dunlop squash rackets 2013-2014, tennisballen aanbieding, squash rackets, nieuwe collectie tennisrackets voor kinderen, squashrackets, dunlop tennis - tennisrackets, tennisballen, tennistassen en accessoires, dunlop force tennisrackets

To top of page

Winkelmandje is leeg