Dunlop Tennis - Tennisrackets, tennisballen, tennistassen en accessoires

HomeBlogDunlop › Dunlop Tennis - Tennisrackets, tennisballen, tennistassen en accessoires

Dunlop Tennis - Tennisrackets, tennisballen, tennistassen en accessoires

Dankzij een langdurige samenwerking met Dunlop Tennis, brengt Sportselect u dezelfde kwaliteit tennismateriaal, dat de voorkeur van professionele spelers geniet, aan uw deur geleverd aan geweldige prijzen. Wij hebben tennisrackets, tennisballen, tennistassen en accessoires in voorraad beschikbaar aan ongelooflijke prijzen. Speelt u ook Squash? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze squashrackets en nog veel meer in onze squash afdeling.

Alle Dunlop artikelenDunlop Tennis SnarenDunlop Tennis Rackets

Dunlop is in tennis één van de meest succesvolle sportmerken van de 20e eeuw. Er is mee gespeeld door enkele van de grootste legendes in de sportgeschiedenis. Dunlop is gekend voor zijn innovatieve producten en verwezenlijkingen. Gefocused op het ontwikkelingen van nieuwe technologieën en bouwen op een glorieus erfgoed.

Tennisrackets

Dit jaar ziet de introductie van enkele nieuwe onmisbare tennisrackets in Dunlop's Tennis artikelen met prestatie gerichte modellen ontworpen om bij spelers van elk niveau en alle speelstijlen te passen. Elk Dunlop tennisracket wordt zorgvuldig met de hand gemaakt volgens nauwkeurige specificaties van vakmensen door gebruik te maken van meer dan 80 jaar ervaring.

In recente jaren is Dunlop's Tour Team dramatisch gegroeid doordat meer en meer van s'werelds beste spelers op Dunlop Tennis vertrouwen om hun de top van het spel te doen bereiken.

Tennisbagage

De nieuwste bagage van Dunlop Tennis combineert ultiem gebruiksgemak met opvallende looks zodat u al uw tennismateriaal in stijl kan dragen.

Tennisballen

Dunlop tennisballen nemen al tientallen jaren het voortouw. Dit is een traditie die Dunlop Tennis wil volgen en dat is waarom ze investeren in onderzoek en ontwikkeling om hoog presterende technologieën te maken en de kwaliteit van hun tennisballen te verbeteren. Dunlop Tennis is ook toegewijd om te investeren in tornooien op topniveau over de hele wereld. Het is de officiële bal van de ATP Masters 1000 evenementen in Monte Carlo, Rome en Madrid, alsook enkele hoog geprofileerde ATP en WTA tornooien. Dunlop is de leider tijdens het Europese gravel seizoen, dit versterkt hun positie als s'werelds nummer 1 tennisbal.

Tennissnaren

Dunlop Tennis is zich ook snel aan het opgooien tot marktleider in de 'High Performance' tennissnaren voor tennisrackets van alle soorten. Zowel Dunlop als Sportselect voelt zich zelfverzekerd dat wij de juiste vervanging tennissnaren hebben voor u, ongeacht uw speelstijl of kunnen en binnen uw budget.

Tennis accessoires

Laat uw tennisrackets steeds er als nieuw uitzien en aanvoelen met Dunlop Tennis. Sportselect voert een grote selectie tennis accessoires zoals tennis grips en overgrips voor uw tennisrackets gemaakt met de laatste nieuwe technologie en kwaliteitsmaterialen.

 

Dunlop Tennis Rackets

Dunlop Tennis Rackets Junior

Dunlop Tennis Ballen

Dunlop Tennis Snaren

Dunlop Tennis Dempers

Dunlop Tennis Grips

Dunlop Tennis Overgrips

Dunlop Tennis Tassen

Dunlop Tennis Rugzakken

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: dunlop squash rackets 2013-2014, tennisballen aanbieding, squash rackets, nieuwe collectie tennisrackets voor kinderen, squashrackets, dunlop tennistassen online kopen, dunlop force tennisrackets

To top of page

Winkelmandje is leeg