Dunlop Squash Rackets 2013-2014

HomeBlogDunlop › Dunlop Squash Rackets 2013-2014

Dunlop Squash Rackets 2013-2014

Dit is de tijd van het jaar dat wij druk bezig zijn met de squash rackets en artikelen voor het nieuwe seizoen. Wij zijn druk bezig om alle Dunlop squash rackets in ons systeem te zetten met de nodige foto, tekst en uitleg. Wat mag je verwachten van de Dunlop squash rackets voor het seizoen 2013-2014? Volledig nieuwe rackets in de Blackstorm serie!

Dunlop Squash Rackets

Terwijl de meeste namen van de modellen het zelfde zullen blijven is het niet enkel een nieuwe laag verf, maar enkele opwindende nieuwe technologieën voor het seizoen 2013-2014. Onderaan is een omschrijving van de nieuwe Dunlop Blackstorm squash rackets. Als je op zoek bent naar één van deze geweldige rackets: Wij hebben ze in voorraad. Bekijk ze door op bovenstaande knop te klikken.

 

Dunlop Blackstorm Carbon

Dunlop Squash Racket Blackstorm Carbon

Absolute topper in ons assortiment Dunlop squash rackets is de Dunlop Blackstorm Carbon. Dankzij het ACS (Advanced Control System) is dit een zeer krachtig en stabiel squash racket. De Power Grommets zorgen ook voor een grotere sweetspot en meer power. De Dunlop Blackstorm Carbon is een fantastisch racket met een zalige prijs-kwaliteit verhouding. Ideaal voor beginners alsook gevorderde spelers.

 

Dunlop Blackstorm Titanium

Dunlop Squash Racket Blackstorm Titanium

De Dunlop Blackstorm Titanium is een 'teardrop' (druppelvormig) squash racket van Dunlop. Bij teardrop squash rackets is de middenbrug onderaan het racket weggenomen, hierdoor krijgt men langere verticale snaren wat dan weer zorgt voor een grotere sweet spot en extra power. Voor de beginnende of recreatieve squash speler is de Dunlop Blackstorm Titanium een prachtkeuze vanwege zijn makkelijkere bespeelbaarheid.

 

Dunlop Blackstorm Graphite

Dunlop Squash Racket Blackstorm Graphite

De Dunlop Blackstorm Graphite bevat een speciaal kader dat op maat gemaakt is voor de beginnende squash speler. Ook hier wordt het racket verstevigd en gestabiliseerd door ACS wat een betere balcontrole aflevert. Dankzij het gebruik van lichte materialen zoals Graphite is dit een makkelijk hanteerbaar squash racket.

 

 

 

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: tennisballen aanbieding, squash rackets, nieuwe collectie tennisrackets voor kinderen, squashrackets, dunlop tennis - tennisrackets, tennisballen, tennistassen en accessoires, dunlop tennistassen online kopen, dunlop force tennisrackets

To top of page

Winkelmandje is leeg