Asics Winter Kleding 2013

HomeBlogAsics › Asics Winter Kleding 2013

Asics Winter Kleding 2013

Sportselect streeft voortdurend naar een vooraanstaande collectie loopkleding. Nieuw is de Asics winterkleding voor de Fall/Winter collectie van 2013.

Het is ons doel om u van een makkelijk te kiezen aanbod te voorzien dat je niet op elke hoek van de straat terug vind. Door ons inzicht in de behoeften van de hedendaagse hardloper kunnen wij u helpen om telkens de eindstreep te behalen. Kies uit de laatste nieuwe Asics winter kleding om ook de harde vrieskou te doorstaan.

Kies uit onmisbare winter tights, tops en jasjes speciaal ontworpen naar de eisen van de veeleisende hardloper. Zo bevat elk artikel in de Asics winter kleding collectie enkele reflecterende details voor visibiliteit en veiligheid. Elk artikel bevat uiteraard de nodige vochtregulering tijdens het hardlopen en voelt zeer comfortabel aan.

Zeer opvallend is de kleur in de collectie. Vanwege de korte dagen in de winter wordt het steeds vroeger donker en is zichtbaarheid van uitermate belang. Daarom koos Asics voor de kleur 'Green Gecko' die zeker zal opvallen als er druk verkeer in de buurt is.

Bekijk zeker ook eens de Winter Jacket, zowel beschikbaar voor dames als heren, gemaakt van gebonden softshell stof is dit handige jasje zowel wind als water afstotend.

Asics Heren Winter Kleding

Asics Hermes Graphic Top Asics Winter 1/2 Zip Top Asics Wind Jacket Asics Winter Jacket Asics Hermes Winter Tight

 

Asics Dames Winter Kleding

Asics Women's Tiger Tee Asics Longsleeve Winter Jersey Top Asics Vesta Jacket Asics Winter Jacket Asics Vesta Winter Tight


Onmisbare Accessoires

Asics Nimbus Sock

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: volleybalschoenen

To top of page

Winkelmandje is leeg