Swizzle - Dé Coverband van de Kempen

HomeBlogAlgemeen › Swizzle - Dé Coverband van de Kempen

Swizzle - Dé Coverband van de Kempen

Ben je op zoek naar een coverband voor uw bedrijfsfeest? Dan is de zevenkoppige Coverband Swizzle degene waar u naar op zoek bent.

Groep Kameraden

Deze groep kameraden, die al 40 jaar samen speelt, specialiseert zich in het spelen van een gevarieerd repertoire van verschillende muziekstijlen. Het gaat erg moeilijk worden om de dansbeentjes stil te houden tijdens een van hun optredens.

Bedrijfsfeesten

Ook zaakvoerders en bedrijfsleiders lijken gezwicht te zijn voor de charme van Swizzle. De laatste tijd treden ze steeds vaker op bij bedrijfsfeeste, recepties en tal van andere zakelijk gerelateerde evenementen. Denk daarbij aan het 40-jarig jubileum van RAVAGO in Londen of het bedrijfsfeest van ING in de Nekkerhal van Mechelen.

Gans de Kempen

Vanuit hun uitvalsbasis Arendonk, zijn ze actief in gans de Kempen. Ambiance verzekerd!

 

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: voetbalschoenen online kopen - de grootste keuze, jaarlijkse vakantie, volleybalschoenen online kopen - aangename prijzen, nouv'eau - inox zwembaden, incassobureau port incasso, grand opening op 5 maart, tribe interieurbouw, sportselect toerspel 2011, sinte katrina in arendonk, silicone horloges van unlimited

To top of page

Winkelmandje is leeg