Sportselect stopt ermee eind 2017

HomeBlogAlgemeen › Sportselect stopt ermee eind 2017

Sportselect stopt ermee eind 2017

Met spijt in het hart moet ik jullie melden dat Sportselect eind 2017 zijn deuren zal sluiten.

Doorheen de jaren heb ik jullie kinderen zien groeien van startende atleten tot jongvolwassenen en in de tussentijd heb ikzelf ook veel nieuwe vrienden gemaakt. Ik heb dat altijd met hetzelfde plezier en enthousiasme gedaan, dus hopelijk kunnen jullie dan ook beamen dat het een fantastisch verhaal was.

Aan het einde van dit jaar zal ik reeds 8 jaar met hart en ziel aan dit project gewerkt hebben, maar het zal toch ook het einde betekenen van mijn droom. Het is financieel niet langer haalbaar om Sportselect draaiende te houden en ik zou ook graag iets meer tijd maken voor mijn vrouw en 2 kinderen.

Er is veel verandert sinds 2010 en ik kan een hele waslijst aan redenen opsommen, maar dat zijn toch echt wel de belangrijkste.

Wat Nu?

Er zal geen nieuwe collectie meer binnenkomen en ik ga een grote stockverkoop houden waarbij alle sportartikelen aan -30% en -50% verkocht zullen worden. Het ideale moment dus om je spullen voor het nieuwe seizoen extra voordelig aan te schaffen.

Ik zou ook graag een oproep doen om alle waardebons die nog in omloop zijn z.s.m. te verzilveren.

De clubshops, bedrukkingen en bespanningen zal ik ten minste tot 31 oktober uitvoeren. Vanaf november zal dit moeilijker worden omdat we dan ook onze machines zullen trachten te verkopen. Mocht je met vragen zitten, geef me dan een seintje en ik beantwoord ze graag.

Een Nieuw Verhaal

Ik heb nu de opportuniteit om aan een nieuw verhaal te beginnen samen met mijn broer Robby. Hij is al jarenlang programmeur en webdesigner met zijn eigen zaak Inspira. Sedert anderhalf jaar ondersteun ik hem en zijn klanten als Online Marketeer en Copywriter.

Ervoor zorgen dat bezoekers van een website contact opnemen, iets kopen of een offerte aanvragen is onze specialiteit. Dat doen Robby en ik met beproefde tactieken en strategieën. M.a.w.: ik neem al mijn ervaring van Sportselect mee en zet die nu in om andere bedrijven te helpen met hun online verkoop.

Wil je als zaakvoerder meer uit je website halen of heeft je bedrijf nood aan een nieuwe website? Neem dan contact op via robby@inspira.be - binnenkort lanceren we onze nieuwe website op www.inspira.be en kan je ook daar terecht voor meer info.

Om dit nieuwe project professioneel en daadkrachtig bij te staan hebben we een kantoor ruimte gekocht te Vrijheid 63 en die staat gepland om eind 2017 open te gaan. Hopelijk mag ik je daar verwelkomen.

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: voetbalschoenen online kopen - de grootste keuze, jaarlijkse vakantie, volleybalschoenen online kopen - aangename prijzen, grand opening op 5 maart, sportselect toerspel 2011, silicone horloges van unlimited, sinte katrina in arendonk, het begin is gemaakt., -50% op de hele collectie, nouv'eau - inox zwembaden

To top of page

Winkelmandje is leeg