Lathi Construct staat in voor Professionele Dakwerken

HomeBlogAlgemeen › Lathi Construct staat in voor Professionele Dakwerken

Lathi Construct staat in voor Professionele Dakwerken

Sta je op het punt om aan een nieuwbouw- of renovatieproject te starten? Dan is Lathi Construct een vakman waar u op kan vertrouwen.

Professionele Dakwerken

Lathi Construct heeft zich gespecialiseerd in dakwerken en dakrenovatie - met name platte en hellende daken - maar staat zeker open voor allerhande bouwwerken waaronder: gyprocwerken, binnenschrijnwerk, buitenschrijnwerk, ramen en deuren.

Kwaliteitscontrole door de zaakvoerder

Hoewel Lathi Construct bestaat uit een team van gemotiveerde vakmannen, voert zaakvoerder Andy Dielis steeds een kwaliteitscontrole uit. Persoonlijk gaat hij bij elke opdracht mee op het dak. Dankzij zijn uitstekende managementvaardigheden zorgt hij ervoor dat u tijdens alle stadia van de projectontwikkeling op de hoogte bent.

Gans Vlaanderen

Vanuit hun uitvalsbasis Retie, zijn ze actief in regio Kempen en gans Vlaanderen. Zo tref je ze vaak aan op werven in Arendonk, Retie, Dessel, Kasterlee, Turnhout, Mol, etc.

 

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: voetbalschoenen online kopen - de grootste keuze, jaarlijkse vakantie, volleybalschoenen online kopen - aangename prijzen, nouv'eau - inox zwembaden, swizzle - dé coverband van de kempen, incassobureau port incasso, grand opening op 5 maart, tribe interieurbouw, sportselect toerspel 2011, sinte katrina in arendonk

To top of page

Winkelmandje is leeg