Het begin is gemaakt.

HomeBlogAlgemeen › Het begin is gemaakt.

Het begin is gemaakt.

Sportselect, het woord zegt het zelf, zal selectief omgaan met sportartikelen. Het heeft bloed zweet en tranen gekost om op korte tijd dit project uit de grond te stampen, maar we zijn er nu.

Donderdagavond 19.00 uur werd een kleine receptie gehouden, om de winkel in te wijden. Vincent en Nikki hebben hun beste beentje voorgezet, en ontvingen stralend de genodigden, waaronder vooral buren, familieleden en bekenden in de sportwereld.

De opkomst was vrij groot, want ik denk dat er toch wel een 80-tal gasten aanwezig waren. Ondanks het feit dat Adidas nog niet geleverd had, werd er toch al flink rondgekeken en werd er tevreden geknikt. In de winkel werd een speciaal hoekje afzonderlijk gehouden. Wij noemen het een shop in shop, en hier kan men gespecialiseerde Spaanse kinderkleding kopen. Een must voor de sentimentele moeders, want de kledinglijn is uniek en hartverwarmend.

Na de nodige ervaring in de winkel, zullen we via de website zeer speciale aanbiedingen proberen te promoten, om de website levendig en up to date te houden. Aangekochte goederen zullen automatisch in de website verschijnen en aanwezig zijn, en op zeer regelmatige basis zullen er bijzondere promoties plaatsvinden. Kijken en afwachten is de boodschap. Veel succes Vincent en Nikki.

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: voetbalschoenen online kopen - de grootste keuze, jaarlijkse vakantie, volleybalschoenen online kopen - aangename prijzen, sportselect toerspel 2011, grand opening op 5 maart, silicone horloges van unlimited, sinte katrina in arendonk, -50% op de hele collectie, sportselect stopt ermee eind 2017, vanaf november op donderdag gesloten

To top of page

Winkelmandje is leeg