AGU Go regenkleding

HomeBlogAlgemeen › AGU Go regenkleding

AGU Go regenkleding

NIEUW! AGU GO is een collectie regenkleding met de topkwaliteit die je gewend bent van AGU en dit nu aan een aantrekkelijke introductieprijs. Bestel nu uw AGU GO regenkleding online bij Sportselect!

De AGU GO collectie is ontwikkeld door AGU, de uitvinders van het moderne regenpak. Zij leveren topkwaliteit uit regenland Nederland sinds 1966! De volledige AGU GO collectie is waterdicht, winddicht en ademend. Je kan je eigen combinatie samenstellen bestaande uit een jack en broek, in maat en kleur.

Het jack is verkrijgbaar in 4 kleuren (Antraciet, Rood, Blauw & Neon Geel) en bevat een opvouwbare en verstelbare capuchon. De mouwen zijn afgewerkt met elastische manchetten en het jack is volledig afgewerkt met getapete naden. De zakken bevatten een rits om je kostbare items in op te slaan en dit alles is afgewerkt met een regengoot.

De broek is verkrijgbaar in het zwart en bevat volledig getapete naden. De broekspijpen zijn afgewerkt met een elastische onderzijde en heeft ook een verstelbare klittenbandsluiting.

Introductie verkoop prijzen
Regenjack €49,95-
Regenbroek €29,95-
Volledig regenpak €79,90-

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: voetbalschoenen online kopen - de grootste keuze, jaarlijkse vakantie, volleybalschoenen online kopen - aangename prijzen, sportselect toerspel 2011, grand opening op 5 maart, sinte katrina in arendonk, silicone horloges van unlimited, het begin is gemaakt., -50% op de hele collectie, sportselect stopt ermee eind 2017

To top of page

Winkelmandje is leeg