-50% Op De Hele Collectie

HomeBlogAlgemeen › -50% Op De Hele Collectie

-50% Op De Hele Collectie

Vanaf 30 oktober 2017 krijg je 50% korting op de hele collectie, alles mag weg!

"Ja, maar Vincent - heb je nog wel iets interessant liggen?" vragen de mensen me dan. Daarom licht ik de beste koopjes toe die je op dit moment nog kan doen.

Speedo Zwemkleding Outlet

Er is nog een grote voorraad zwemkleding van Speedo, met name badpakken. Hier zitten ook geen misselijkmakende modellen tussen en er is nog een grote keuze in onze toppers. Je kan zeker nog iets vinden in die supermooie Contour en Puresun badpakken.

Goedkope Voetbalschoenen

Hoewel de kindervoetbalschoenen aan hun laatste eindje aan het geraken zijn, kan je nog wel een groot aantal voetbalschoenen voor volwassenen aankopen voor een prikkie. Zeker vanaf maat 40 is er nog een grote keuze. Aangezien deze periode vaak de eerste stergevallen onder de voetbalschoenen met zich meebrengt, is dit zeker iets om in het oog te houden. Je kan zo bijvoorbeeld een tweede paar voor de training op de kop tikken.

Sportkleding Outlet

Broeken... Dat begint een probleem te worden. Niet alle maten zijn meer beschikbaar en dat maakt het moeilijk om een combinatie te maken met de aanwezige vesten. Maar als  je een nieuw t-shirt, vest of hoodie nodig hebt: er is nog voldoende keuze. En de dames kunnen dan weer enkele leuke sportschoenen terugvinden in onze collectie.

De kinderkleding collectie heeft ook nog leuke combinaties die je kan maken. Zowel voor meisjes als jongens. Voornamelijk bij de jongens zijn er nog voldoende broeken beschikbaar. Als je dus twijfelde over een toffe joggingsbroek is dit het moment.

Reflecterende kledij en accessoires zijn deze periode enorm in trek - zeker nu de klok verzet is en het vroeger donker gaat zijn. Wees er dus op tijd bij om die laatste outletartikels te scoren. Lichtjes, rugzakovertrekken, fluovestjes, etc.

Loopkleding Outlet

De hardlopers onder jullie mogen niet klagen. Het wordt nu eenmaal frisser en dan moet je jezelf dikker aankleden. Je kan nu echt scoren op vlak van extra laagjes! Er is nog een ruime keuze aan ziptops en wind- of waterdichte vesten beschikbaar die je de hele winter doorgidsen. Ontdek het hier!

En Voor De Rest?

Voor de rest is het een beetje ontdekken en geluk hebben. Je kan alles online terugvinden of gewoon een reuzendspannende ontdekkingstocht door onze winkel maken.

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: voetbalschoenen online kopen - de grootste keuze, jaarlijkse vakantie, volleybalschoenen online kopen - aangename prijzen, grand opening op 5 maart, sportselect toerspel 2011, silicone horloges van unlimited, sinte katrina in arendonk, het begin is gemaakt., nouv'eau - inox zwembaden, swizzle - dé coverband van de kempen

To top of page

Winkelmandje is leeg