Ga jij graag op vakantie naar Spanje? Dan is dit iets voor jou!

HomeBlogAdvies › Ga jij graag op vakantie naar Spanje? Dan is dit iets voor jou!

Ga jij graag op vakantie naar Spanje? Dan is dit iets voor jou!

Voor één keer gaan we het niet hebben over sportartikelen. Maar als je graag op vakantie gaat naar Spanje, dan is dit iets voor jou!

Een tijdje geleden heeft mijn broer Frank, samen met zijn schoonbroer, een appartement gekocht in Punta Prima te Torrevieja. Voor de periodes dat zij daar zelf niet van genieten, trachten zij dit nu te verhuren als vakantiehuis. Hij ondersteunt ons al jarenlang bij al onze reclamewerken, dus wou ik hem nu een keer iets teruggeven door wat promotie te maken voor Oasis 9.

Op 1300 meter van het strand bevindt zich het Oasis Beach 9 appartementencomplex. De appartementen bevinden zich op de best beschikbare locatie, centraal met zuidgerichte terrassen. Het penthouse heeft bovendien een dakterras met zicht op zee.

Torrevieja maakt deel uit van de Costa Blanca, een regio die gekend straat om witte stranden met kristalhelder water. De populairste stranden in de omgeving zijn:

  • Playa Flamenca - ligt op 2 mins
  • La Zenia - ligt op 4 mins
  • Cabo Roig - ligt op 5 mins
  • Playa Naufragos - ligt op 8 mins
  • Playa de la Mata - ligt op 14 mins
  • Playa de Los Locos - ligt op 15 mins
  • Playa del Cura ligt op 16 mins

In de buurt bevinden zich tal van traditionele Spaanse bars en restaurants waar de Bourgondiërs onder ons hun passie kunnen laten zegevieren. U vindt er ook diverse winkels en recreatiemogelijkheden en op 5 minuutjes rijden ligt het grootste winkelcentrum van Europa: La Zenia Boulevard. De wekelijkse vrijdagmarkt is één van de grootste in Spanje en moet je zeker een keer bezoeken.

De appartementen zijn vlot bereikbaar via de luchthavens van Murcia of Alicante. Bezoek de website van Oasis 9 voor meer informatie of boek de appartementen online.

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: fitnesskleding - een succesvolle outfit kiezen, winterhandschoenen voor voetbal met grip

To top of page

Winkelmandje is leeg