Rode Duivels Home Shirt

HomeBlogAdidas › Rode Duivels Home Shirt

Rode Duivels Home Shirt

Klik hier om het Rode Duivels Home Shirt nu meteen te bestellen >>>

Rode Duivels Home Shirt

De adidas Belgium Euro 2016 Home Outfit is het eerste Shirt voor de Rode Duivels sinds de Wereldbeker 2014. Uitgebracht op 9 November, 2014, het Rode Duivels Home Shirt bevat de kleuren van de Belgische vlag verwerkt in een interessant design.

Rode Duivels Home Shirt 2016

Dit is het nieuwe Rode Duivels Home Shirt voor het Europees Kampioenschap 2016 in Frankrijk.

Rode Duivels Home Shirt

Gemaakt door adidas, is het nieuwe Belgium Euro 2016 Home Shirt voornamelijk rood met een zwarte blok op de borst. Dit blok bevat de logo's van adidas en de Belgische nationale ploeg. Het meest opvallende aan het Rode Duivels Home Shirt is de opvallende, fluorescerende gele accenten in de vorm van de adidas 3 strepen, geplaatst op de zijkant van het shirt, en de mouwen.

Rode Duivels Home Shirt

De binnenkant van de zwarte v-hals van het Belgium Euro 2016 Home Shirt bevat ook de kleur met de Belgische vlag die binnenin is geplaatst. Op de rugzijde, is het Home Shirt van de Rode Duivels solide rood met wederom hetzelfde detail van de vlag zichtbaar aan de buitenkant van de kraag.

Rode Duivels Home Shirt

De Shorts die assorti zijn aan het Rode Duivels Home Shirt zijn zwart met opvallend gele details, terwijl rode sokken de moderne, doch klassieke look van de nieuwe Belgische outfit voor het Europees Kampioenschap 2016 afwerken.

Rode Duivels Home Shirt

Bevalt het nieuwe Rode Duivels Home Shirt je? Laat het ons weten in de reacties onderaan en ontdek het volledige gamma in onze Rode Duivels Webshop.

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: adidas onthult 'battle pack' wk 2014 voetbalschoenen, basketbalschoenen - 15% korting, adidas f10 trx fg - flashy voetbalschoenen voor kinderen, voetbalshirt spanje euro 2012, adidas adizero tennis dames, brazuca - officiële bal wk 2014 in brazilië, adidas adipower barricade 7, adidas voetbalschoenen wk 2014, adidas supernova sequence 5, adidas beau jeu officiële ek-bal - online kopen

To top of page

Winkelmandje is leeg