Rode Duivels Away Shirt

HomeBlogAdidas › Rode Duivels Away Shirt

Rode Duivels Away Shirt

Klik hier om het Rode Duivels Away Shirt nu meteen te bestellen >>>

Rode Duivels Away Shirt

Het nieuwe Belgium Euro 2016 Away Shirt van adidas introduceert een compleet nieuw design voor de Rode Duivels, geïnspireerd door het ontwerp van de wereldvermaarde wielertenue van België.

adidas heeft officiëel de nieuwe Rode Duivels Away Shirts gelanceerd. Waar het Rode Duivels Home Shirt een klassiek design introduceert met de traditionele kleuren van de Rode Duivels, heeft het nieuwe Rode Duivels Away Shirt voornamelijk een hemelsblauwe kleur.

Rode Duivels Euro 2016 Away Shirt

Dit is het nieuwe adidas Rode Duivels Euro 2016 Away Shirt.

Rode Duivels Away Shirt

Het nieuwe Belgium Euro 2016 Away Shirt neemt zijn inspiratie van de bekende blauwe shirts van de nationale wielerploeg van België. België is het kloppend hart van het wielrennen en de lijst met wereldkampioenen die van België komen bevat populaire renners zoals Sven Nys, Philippe Gilbert, Tom Boonen en Rik Van Steenbergen. adidas eert die rijke geschiedenis van het Belgische wielrennen met het Rode Duivels Away Shirt voor het Europese Kampioenschap 2016 te Frankrijk.

Daarom combineert het Rode Duivels Away Shirt de kleur 'Vapor Blue' met een unieke tricolore vlag die alle kleuren van de Belgische vlag bevat om het design van de wielershirts van België te evenaren.

Het heeft een simpele crewnek kraag met de kleuren van de Belgische vlag aan de binnenkant van de nek en de manchetten van de mouwen zijn zwart. Zoals verscheidene adidas Euro 2016 Away Shirts komt het met de vernieuwe positionering van de drie adidas strepen op de zijkant van het shirt.

Zwarte shorts en sokken maken het nieuwe Rode Duivels Euro 2016 Away Shirt af.

Rode Duivels Away Shirt

Het is bijna hetzelfde als het wielertenue van België. Wat is jouw mening over dit unieke Rode Duivels Euro 2016 Away Shirt? Laat het ons weten in de reacties onderaan deze pagina.

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: adidas onthult 'battle pack' wk 2014 voetbalschoenen, basketbalschoenen - 15% korting, adidas f10 trx fg - flashy voetbalschoenen voor kinderen, voetbalshirt spanje euro 2012, adidas adizero tennis dames, brazuca - officiële bal wk 2014 in brazilië, adidas adipower barricade 7, rode duivels home shirt, adidas voetbalschoenen wk 2014, adidas supernova sequence 5

To top of page

Winkelmandje is leeg