Adidas Beau Jeu officiële EK-Bal - Online Kopen

HomeBlogAdidas › Adidas Beau Jeu officiële EK-Bal - Online Kopen

Adidas Beau Jeu officiële EK-Bal - Online Kopen

Vanmorgen onthuld door adidas, de nieuwe adidas Beau Jeu Euro 2016 officiële bal voor het EK introduceert een uniek design voor het Europees Kampioenschap in Frankrijk. Officiël is hij de adidas Euro 2016 Beau Jeu Bal genaamd, de Franse benaming "Beau Jeu" vertaald zich naar "Prachtig Spel".

Adidas Beau Jeu Officiële EK Bal - Online Kopen

Klik hier om de Beau Jeu Officiële EK-Bal nu meteen te bestellen >>>

Geïnspireerd door de branding van de UEFA EURO 2016 in Frankrijk, de nieuwe officiële EK-bal combineert de hoofdzakelijk witte kleur met verschillende tinten blauw en rood. Het EURO 2016 logo en de "Beau Jeu" belettering zijn op het buitenmateriaal van de bal geprint.

Adidas Beau Jeu Officiële EK Bal - Online Kopen

Het buitenwerk van de nieuwe adidas Beau Jeu officiële EK-bal pronkt met een One-Of-A-Kind look die zijn inspiratie neemt van het officiële EURO 2016 logo. De bal is voorzien van de nummers 2, 0, 1 en 6 en een uniek design dat verschillende speciale elementen van de visuele identiteit van het tornooi in zich opneemt.

Adidas Beau Jeu Officiële EK Bal - Online Kopen

De adidas Beau Jeu officiële EK-bal bevat hetzelfde panelen design als de adidas Brazuca bal, die werd geïntroduceerd voor het WK 2014 in Brazilië. Het ontwerp met zes panelen van de adidas Beau Jeu EURO 2016 Officiële Matchbal is gemaakt voor een realistische vlucht, accuraatheid en controle. De nieuwe adidas Beau Jeu EK matchbal kan je gemakkelijk online kopen in onze webshop.

Adidas Beau Jeu Officiële EK Bal - Online Kopen

Beau Jeu. Beautiful Game. Prachtig Spel. Wat denk jij van de nieuwe officiële adidas EK-bal? Laat het ons weten in de reacties onderaan deze pagina.

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: adidas onthult 'battle pack' wk 2014 voetbalschoenen, basketbalschoenen - 15% korting, adidas f10 trx fg - flashy voetbalschoenen voor kinderen, voetbalshirt spanje euro 2012, adidas adizero tennis dames, brazuca - officiële bal wk 2014 in brazilië, adidas adipower barricade 7, rode duivels home shirt, adidas voetbalschoenen wk 2014, adidas supernova sequence 5

To top of page

Winkelmandje is leeg