adidas ACE15, X15 en Messi15 - Nu beschikbaar!

HomeBlogAdidas › adidas ACE15, X15 en Messi15 - Nu beschikbaar!

adidas ACE15, X15 en Messi15 - Nu beschikbaar!

Het lijkt alweer eeuwen geleden dat adidas had aangekondigt dat ze de volledige opstelling voetbalschoenen gingen vervangen met drie nieuwe modellen: ACE15, X15 en Messi15. Sinds die tijd hebben we enorm veel video's en afbeeldingen gezien, maar tot nu toe waren ze nog niet beschikbaar.

Vanaf vandaag zijn de ACE15, X15 en Messi15 voetbalschoenen op stock en worden meteen verstuurd zo gauw u ze besteld via onze handige webshop! We hebben een hele reeks modellen in allerlei prijsklasses beschikbaar voor verzending. Zowel synthetische als lederen versies van de ACE15 en X15, maar ook 'de uitzondering op de regel', Messi 15. We zullen ze in de loop van de komende dagen wat meer in detail bekijken.

DEFINITIE VAN DE NIVEAU'S

In het verleden werden voetbalschoenen simpelweg in 'topklasse' of 'middenklasse' onderverdeeld, Nike sprak soms zelfs van 'Elite'. Maar adidas heeft nu een nieuwe 'officiële' benaming bedacht dat elke voetbalschoen zal onderscheiden per silo. Hier zijn de belangrijkste dingen die je moet weten wanneer je een nieuw paar gaat kopen om te bepalen welk model juist is voor jouw budget.

adidas ACE

De familienaam is adidas ACE. De productnaam is ACE15, in overeenstemming het seizoen of jaar. Elke voetbalschoen uit de ACE collectie krijgt een nummer dat in verhouding staat met zijn positie in de silo.

 • ACE15.1 is het 'Elite' model, gedragen door adidas atleten.
 • ACE15.2 is het 'Pro' model, ideaal geschikt voor spelers vanaf 16 jaar die meer dan 3 keer per week spelen
 • ACE15.3 is het 'Team' model, geschikt voor jeugdspelers die minimaal 3 keer per week spelen
 • ACE15.4 is het 'Rookie' model, perfect voor beginners van alle niveau's

adidas X

De familienaam is adidas X. De productnaam is X15, in overeenstemming het seizoen of jaar. Elke voetbalschoen uit de X collectie krijgt een nummer dat in verhouding staat met zijn positie in de silo.

 • X15.1 is het 'Elite' model, gedragen door adidas atleten.
 • X15.2 is het 'Pro' model, ideaal geschikt voor spelers vanaf 16 jaar die meer dan 3 keer per week spelen
 • X15.3 is het 'Team' model, geschikt voor jeugdspelers die minimaal 3 keer per week spelen
 • X15.4 is het 'Rookie' model, perfect voor beginners van alle niveau's

adidas Messi

De familienaam is adidas Messi. De productnaam is Messi15, in overeenstemming het seizoen of jaar. Elke voetbalschoen uit de Messi collectie krijgt een nummer dat in verhouding staat met zijn positie in de silo.

 • Messi15.1 is het 'Elite' model, gedragen door adidas atleten.
 • Messi15.2 is het 'Pro' model, ideaal geschikt voor spelers vanaf 16 jaar die meer dan 3 keer per week spelen
 • Messi15.3 is het 'Team' model, geschikt voor jeugdspelers die minimaal 3 keer per week spelen
 • Messi15.4 is het 'Rookie' model, perfect voor beginners van alle niveau's

 

 

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: adidas onthult 'battle pack' wk 2014 voetbalschoenen, basketbalschoenen - 15% korting, adidas f10 trx fg - flashy voetbalschoenen voor kinderen, voetbalshirt spanje euro 2012, adidas adizero tennis dames, brazuca - officiële bal wk 2014 in brazilië, adidas adipower barricade 7, rode duivels home shirt, adidas voetbalschoenen wk 2014, adidas supernova sequence 5

To top of page

Winkelmandje is leeg