Sportselect Tourspel 2017

HomeBlogActies › Sportselect Tourspel 2017

Sportselect Tourspel 2017

Het Sportselect Tourspel 2017 is reeds de achtste editie en ook dit jaar vallen er tal van mooie prijzen te winnen.

Binnenkort gaat de Tour De France weer van start. Net zoals vorig jaar organiseert Sportselect haar Tourspel waarmee u diverse mooie prijzen kan winnen. Dit jaar maakt u kans op de hoofdprijs: een waardebon van 50€. Verder vallen er allerlei waardebonnen te winnen die u kan gebruiken op het gehele gamma. Ook dit jaar maakt de laatste in de stand kans op de Fair Play Prijs (één paar sokken).

Hoe werkt het Sportselect Tourspel 2017? Iedereen kan tot zaterdag 1 juli 2017, 12.00u zijn ploeg samenstellen en naar wens nog wijzigen; Zodra de Tour de France van start gaat, kunnen de renners van iedere ploeg punten gaan scoren. Iedere dag is op onze facebook-pagina en op de Tourploeg website de uitslag van de laatste etappe te bekijken.

Hoe kan u deelnemen? U kan zich inschrijven via de volgende link: https://www.tourploeg.be/n?g=28223&s=2d61059a

De winnaars van onderstaande prijzen worden na afloop bekend gemaakt op onze website en facebook-pagina en dienen dan contact op te nemen.

 

Het Sportselect Tourspel 2017

Eerste plaats Waardebon van €50,00
Tweede plaats Waardebon van €20,00
Derde plaats Waardebon van €10,00
Fair Play Prijs Één paar sokken (laatste in de stand)

 

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: black friday, lotto schoenen uitverkoop, kindersportkleding en sportieve kinderkleding, sportselect is jarig!, zevenjarig bestaan, sportselect wk 2014 pronostiek, sportselect euro 2016 pronostiek, health night, geslaagde health night, rode duivels shirt - speciale actie

To top of page

Winkelmandje is leeg