Sportselect is Jarig!

HomeBlogActies › Sportselect is Jarig!

Sportselect is Jarig!

Amerikanen zeggen wel eens 'Time Flies' en het is zegswijze die onze gemoedstoestand perfect omschrijft.

7-Jarig-Bestaan

Na maanden vol stressen en hard werk was het op donderdag 4 maart 2010 tijd voor onze receptie. Hoewel we in het begin een zeer nerveus gevoel hadden, bleek dat snel te verdwijnen. De geslaagde receptie werd gevolgd door een overrompelingsweekend dat begon op 5 maart 2010.

Ondertussen zijn er zeven (ja, dat leest u goed: 7!) jaren voorbijgevlogen. We hebben daarin onze ups en downs gekend, maar kunnen nu toch met trots terugkijken op alles wat we verwezenlijkt hebben. Ondertussen zijn we hofleverancier van maar liefst 10 sportverenigingen en zijn we echte experts op vlak van gepersonaliseerde clubkledij geworden.

40% Korting op JAKO

Vanaf dag 1 hebben wij onze expertise gebouwd op basis van de kwaliteitsartikelen van JAKO. Daarom vonden wij het nu welgekomen om voor iedereen een lucratieve actie te koppelen aan het merk waar wij al jaren op vertrouwen.

Tot en met 31/03/2017 kan je genieten van 40% korting op alle JAKO artikelen. Geraak je niet tot de winkel? Niet getreurd - deze kortingen worden ook toegepast in onze online webshop. Bestel ze voor afhaling of verzending (€6,90-)

 

 

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: black friday, lotto schoenen uitverkoop, kindersportkleding en sportieve kinderkleding, sportselect is jarig!, zevenjarig bestaan, sportselect wk 2014 pronostiek, sportselect euro 2016 pronostiek, health night, geslaagde health night, rode duivels shirt - speciale actie

To top of page

Winkelmandje is leeg