Lotto Schoenen Uitverkoop

HomeBlogActies › Lotto Schoenen Uitverkoop

Lotto Schoenen Uitverkoop

Vanwege het feit dat Sportselect de nieuwe collectie van Lotto niet meer zal volgen, hebben we besloten om een grote uitverkoopactie eraan te koppelen!

De kortingen op deze schoenen lopen op tot -50% en bevat zowel schoenen uit de zomer- als de wintercollectie van Lotto Italia. We zullen het niet ontkennen, Lotto is en blijft van een enorm goede kwaliteit! Waarom stoppen we ermee? Het probleem is dat dit alles vanuit Italië moet komen en dat we geen bijbestellingen kunnen doen voor onze klanten. En zeg nu zelf, klanten zijn toch het belangrijkste onderdeel van de winkel?

Lotto biedt enorm goede voetbalschoenen die vaak een bredere leest hebben dan een Adidas, Puma of Nike. Verder vindt je in het gamma de perfecte zaalvoetbalschoenen voor elke soort speler. Zeker de moeite om onze deuren eens plat te lopen!

Je zal er zo bijvoorbeeld een veterloze voetbalschoen vinden die een ideale pasvorm heeft. Prachtige schoenen voor de kinderen zijn natuurlijk ook van de partij. Wat ook wel in de smaak valt zijn de sportieve toch geklede schoenen van Italiaanse kwaliteit. Niet te vergeten de enorm aantrekkelijk geprijsde kangoeroeleren voetbalschoenen van Lotto.

Je zou bijna denken dat we ze gratis weggeven...

Geschreven door: op

Reageer

Relevante onderwerpen: black friday, kindersportkleding en sportieve kinderkleding, sportselect is jarig!, zevenjarig bestaan, sportselect wk 2014 pronostiek, sportselect euro 2016 pronostiek, health night, geslaagde health night, rode duivels shirt - speciale actie, wintersolden 2015

To top of page

Winkelmandje is leeg